0

چهارخطه کردن محور هراز از اولویت‌هاست؛ فعال بودن کارگاه آزادراه قائمشهر -ساری

چهارخطه کردن محور هراز از اولویت‌هاست؛ فعال بودن کارگاه آزادراه قائمشهر -ساری
بازدید 21

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ بازوند در بازدید از پروژه‌های راه مازندران افزود: تکمیل محورهای مواصلاتی استان مازندران به عنوان یکی از استان‌های مهم کشور مخصوصاً در حوزه گردشگری با هدف تسهیل ارتباطات، رفع نقاط گلوگاهی و کاهش ترافیک جزو اولویت‌های شرکت ساخت و توسعه قرار دارد.

بازوند در ادامه سفر خود به مازندران به پروژه بزرگراه فیروزکوه-قائم شهر- ساری رفت و اشاره کرد: این محور اولین اتصال بزرگراهی مرکز استان مازندران به تهران به‌شمار می‌رود که سرتاسر این بزرگراه به صورت چهار خطه اجرا شده است و زیر ترافیک قرار دارد و بخش گلوگاهی این بزرگراه، پل سفید به طول ۶۰۰ متر است.

بازوند اعتبار مورد نیاز برای رفع نقطه گلوگاهی پل سفید را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: به منظور تکمیل بخش‌های باقیمانده مسیر نیز حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: بزرگراه فیروزکوه- قائم شهر-ساری تنها محور جنوب به شمال کشور است که تردد وسایل نقلیه سنگین از آنجا صورت می‌گیرد و با توجه به اهمیت ترانزیتی بالای این محور تکمیل تقاطع‌ها، دوربرگردان‌ها، زیرگذرها و … برای تسهیل تردد مردم عزیز در اولویت کاری قرار گرفته است.

بازوند تاکید کرد: در حال حاضر پیمانکار درتمام بخش‌های باقیمانده این مسیر انتخاب شده است و مهمترین موضوع اعتبار مورد نیاز برای هزینه بالای تملک اراضی مسیر است.

افتتاح چهار کیلومتر دیگر از محور شریانی هراز تا پایان سال

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه این سفر از محور چهارخطه هراز بازدید کرد و گفت: جاده هراز یکی از مهمترین مسیرهای ارتباطی بین دو استان پرجمعیت تهران و مازندران و کوتاه‌ترین مسیر تردد میان دو شهر تهران و آمل است و به دلیل اهمیت این محور مواصلاتی از نظر اقتصادی و گردشگری برای کشور، چهار خطه کردن آن از اولویت‌های کاری ما در استان مازندران است.

وی از تکمیل شده پنج کیلومتر دیگر از این محور تا پایان سال‌جاری خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۷۴ کیلومتر از محور هراز از آمل تا پلیس راه بایجان و ۴ کیلومتر در محدوده تول آبشار تا ورودی شهر لاسم به صورت پیوسته چهار خطه شده است و بخش هدف گذاری شده برای سالجاری نیز در محدوده پلیس راه بایجان تا تونل وانا است که با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصدی در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با اشاره به کوهستانی بودن مسیر محور هراز بیان داشت: بخش‌های باقیمانده از این محور عمدتاً احداث پل‌ها و تونل‌ها است که نیازمند ۳۰ همت اعتبار است که امیدواریم با تأمین اعتبار در فصل کاری مناسب عملیات اجرایی این بخش‌ها نیز سرعت بگیرد.

فعال بودن جبهه‌های کاری آزادراه قائم شهر-ساری

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه بازدید از آزادراه قائم شهر-ساری را از دیگر برنامه‌های سفر به استان مازندران اعلام کرد و در خصوص این ابرپروژه مهم استان گفت: این آزادراه به طول ۴۵ کیلومتر با مشارکت ۵۰ درصدی دولت و ۵۰ درصدی بنیاد تعاون وزارت دفاع در حال ساخت است که عملیات اجرایی آن یک سال و نیم قبل آغاز شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر آزادسازی ۱۵ کیلومتر ابتدایی مسیر انجام شده است و عملیاتو احداث ابنیه در ۷ کیلومتر ابتدایی آن در حال انجام است.

بازوند از فعال بودن جبهه‌های کاری در این بزرگراه خبر داد و اظهار داشت: بیش از ۷۰ دستگاه ماشین آلات و بالغ بر ۱۰۰ نفر نیروی انسانی در پروژه مشغول به فعالیت هستند و به دنبال سایر روش‌های تأمین منابع برای سهم دولت هستیم تا بتوانیم پروژه را فعال‌تر کنیم.

وی پیشرفت فیزیکی آزادراه را ۱۳ درصد و آزادسازی اراضی مورد نیاز مسیر را ۳۵ درصد اعلام کرد و گفت: اعتبار مورد نیاز برای تملک اراضی سه هزار میلیارد تومان و هزینه‌های اجرایی مسیر حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان برآور می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی آزادراه قائم شهر-ساری را را بخشی از کریدور شرق به غرب کشور دانست و افزود: با توجه به نزدیکی این آزادراه به بندر امیرآباد و کشورهای اوراسیا تکمیل شدن این مسیر برای افزایش ترانزیت ملی و بین المللی بسیار ارزشمند است و با توجه به صرفه جویی ۳۰ میلیون لیتر بنزین در سال و کاهش ۴۵ دقیقه از زمان سفر نسبت به محور موجود یکی از زیرساخت‌های حمل و نقل حیاتی برای استان است که از اهمیت بالایی برخوردار است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *