0

برای شناخت ابعاد شخصیتی شهید «سلیمانی» به آثار ماندگار هنری نیاز داریم

برای شناخت ابعاد شخصیتی شهید «سلیمانی» به آثار ماندگار هنری نیاز داریم
بازدید 14

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم روانشاد در آئین اختتامیه پنجمین رویداد «راه سلیمانی» ضمن تقدیر از شرکت‌کنندگان در این رویداد، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری در مورد محوری‌ترین عنصر این رویداد یعنی شهید سلیمانی نیاز به تولید محتوا داریم، چرا که رهبر معظم انقلاب از جریان شهادت سردار دل‌ها، به‌عنوان مکتب یاد کردند.

وی با تأکید بر شناخت و درک عناصر مکتب شهید سلیمانی، گفت: برای شناخت ابعاد مختلف شخصیت، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی شهید سلیمانی به تولید آثار ماندگار نیاز داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه مکتب شهید سلیمانی موضوعات بسیاری برای ارائه به افراد جامعه دارد، افزود: باید در این زمینه غفلت نشود و این مکتب به نسل جوان معرفی شود تا همه جوانان برای ساخت آینده‌ای روشن؛ حاج‌قاسم را الگوی خود قرار دهند.

روانشاد با اشاره به اینکه خلق آثار هنری می‌تواند این کار را به‌خوبی انجام دهد، افزود: شخصیت حاج‌قاسم بعد از پنج سال منشأ بسیاری از زایش‌های هنری شده است.

وی افزود: باتوجه‌به ظرفیت ارزشمندی که استان لرستان دارد ویژگی‌های شخصیتی حاج‌قاسم در حوزه هنرهای تجسمی، ادبیات، حتی موسیقی و سینما هنرمندان می‌توانند به تولید آثار فاخر بپردازند و الگویی ارزشمند از سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جامعه معرفی کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه طی پنج سال گذشته از شهادت سردار سلیمانی تاکنون به‌صورت خودجوش و از طریق فراخوان‌های مختلف هنرمندان استان آثار فاخری را تولید و به جامعه عرضه کرده‌اند، افزود: از سیاست‌های این اداره کل این است که از هنرمندانی که به‌صورت خودجوش اثر تولید می‌کنند حمایت کند.

بنا بر این گزارش، در این مراسم از ۱۳ نفر از افرادی که طی سال ۱۴۰۳ تولیدات فرهنگی و هنری با محوریت سردار سلیمانی و محور مقاومت داشتند تجلیل شد، این هنرمندان شامل سیدحسن موسوی، طراحی پوستر، امید کردی، طراحی پوستر و دیوارنگاره، امین ابراهیمی، نمایشنامه‌نویسی، پویا حسنوند، کارگردانی تئاتر، رامین صادقی، کارگردانی هنری برنامه‌های فرهنگی و هنری، ابوذر اسدالهی، خوانندگی تک آهنگ، بابک سیاه‌منصور آهنگساز و تنظیم‌کننده، رضا حسنوند، شعر، احمد نورالهی شعر، سیدعبدالکریم سیف‌السادات کتاب، حجت‌الاسلام مصطفی تیموری، کتاب، عزیز بابانژاد، طراحی موشن‌گرافی، آیدین باستی، تولید سرود بودند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *