به گزارش خبرنگار مهر، احمد احمدی صدر در نشست خبری اظهار داشت: زاکانی نماینده رئیس جمهور در قرارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی است و از برنامههای مختلف برای این موضوع استفاده شده است. همچنین از ظرفیتهای مردمی برای کاهش آسیبهای اجتماعی بهرهمند شدهایم. این قرارگاه در واقع قرارگاه همدلی برای کاهش و رفع مشکل ناشی از آسیبهای اجتماعی بوده است.
وی افزود: مساله آسیبهای اجتماعی بسیار پیچیده است و در کشورهای مختلف در حال افزایش بوده و نیاز است پروسه برنامه ریزی شده برای کاهش آن باشد.
احمدی صدر بیان داشت: برآورد پلیس در سال ۱۴۰۰ وجود حدود ۱۹ تا ۲۰ هزار معتاد متجاهر در تهران بود. اکنون بیش از ۲۲ هزار ظرفیت داریم و ۵ هزار ظرفیت خالی است و ۱۷ هزار مورد داخل مراکزاند و ساماندهی این افراد مد نظر است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: در مراکز ماده ۱۶ ویژه بانوان معتاد متجاهر ۷۵۰ تخت داریم.
احمدی صدر از اختصاص یاور شهر ویژه افراد دارای زخم باز، مبتلا به بیماریهای عفونی و مبتلا به ایدز و هپاتیت خبر داد و گفت: ویژه افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان و… ظرفیت ایجاد کردیم.
وی گفت: ۱۰ یاور شهر راه اندازی کردهایم و حمایت از دستگاهها انجام ولی وظیفه جمع آوری معتادان بر عهده پلیس است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران اعلام کرد: بر اساس پروندههای موجود، خرید و فروش مواد مخدر از جرم اول تهران جدا شده است چون مشتری آنها که همان معتادان متجاهر اند و اکنون در یاور شهر نگهداری میشوند، کاهش یافته است.
احمدی صدر گفت: آسیب اجتماعی که ۳۰ سال طول کشیده رفع آن نیاز به زمان دارد ولی همه کارها آغاز و در حال انجام است البته زمان بر است ولی ظاهر شهر سه ماهه پاک میشود. پلیس جمع آوری و سپس سه ماه نگهداری میشوند و مجدد آزاد؛ لذا برنامه باید با مدل ۹ گام تربیتی، آموزشی یاورشهر همراه باشد.
وی با اشاره به اینکه ترک اعتیاد زنان معتاد بسیار سختر از ترک اعتیاد مردان است، گفت: پذیرش این زنان حتی پس از ترک اعتیاد از سوی جامعه و خانواده در میان زنان مشکل است.
خبر در حال تکمیل است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید