0

پروژه آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان به بهره‌برداری رسید

پروژه آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان به بهره‌برداری رسید
بازدید 100

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان طی آئینی با حضور فرماندار، مدیر عامل آبفا، شهرداران مناطق یک و ۹ شهر اصفهان به بهره برداری رسید.
حسین اکبریان مدیرعامل آبفای استان اصفهان در این آئین با اشاره به تکمیل عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان پس از اجرای ۳۵۰۰ متر عملیات لوله گذاری در قطرهای ۳۵۰،۵۰۰ و ۶۰۰ میلی متر در مرکز شهر، اظهار داشت: عملیات آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان هشت اسفند ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و مدت زمان اجرای عملیات آبرسانی به هسته مرکزی شهر اصفهان یک سال به طول انجامید و این در حالی است که اجرای این پروژه هزینه‌ای بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال در برداشت.
وی با بیان اینکه با اجرای این عملیات تنش آبی در هسته مرکزی شهر اصفهان مرتفع شد، افزود: با اجرای این عملیات مشکل افت فشار آب به ویژه در فصل تابستان در حدفاصل خیابان‌های آتشگاه تا صمدیه لباف، طالقانی و مسجد سید، آیت‌الله کاشانی، صاحب روضات، کهندژ و خیابان جدید بهستان رفع می‌شود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان وجود تأسیسات زیربنایی متعدد از قبیل خط پرفشار گاز شهری، شبکه مخابرات، کلکتور جمع آوری فاضلاب و شبکه توزیع آب آشامیدنی و آب فضای سبز را از جمله مشکلات حین اجرای این پروژه عنوان کرد.
اکبریان ادامه داد: از چالش‌های دیگر حین اجرای این پروژه اخذ مجوزهای لازم از مراجع مربوطه، بار ترافیکی موجود، عبور از عرض خیابان‌ها با وجود تأسیسات متعدد زیربنایی بوده است که در این راستا می‌توان به عملیات لوله گذاری در عرض خیابان آتشگاه، عبور خط انتقال از عرض بزرگراه شهید خرازی، اجرای عملیات لوله گذاری در ایستگاه مترو و اتوبان شهید خرازی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: این عملیات با تلاش ویژه اکیپ‌های عملیاتی پس از اخذ مجوزهای لازم از شهرداری‌های مناطق توسط آبفای منطقه سه شهر اصفهان اجرا شد.
اکبریان به دیگر پروژه‌های در حال پیگیری جهت رفع مشکل افت فشار شهر اصفهان پرداخت و تصریح کرد: احداث مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی قائمیه با هدف تعادل فشار شبکه در محدوده غرب اصفهان در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی، هم اکنون اجرای این پروژه به پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی رسیده که با تکمیل آن، آب جمعیتی بالغ بر ۴۵ هزار نفر در محدوده‌های قائمیه، گلزار و شفق به صورت پایدار تأمین می‌شود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان در ادامه به اجرای تقویت شبکه توزیع خیابان پنج رمضان اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه به طول ۶۳۰ متر است که تا کنون ۴۰۰ متر آن انجام شده که با اجرای این پروژه، فشار شبکه توزیع نقاط سمت جنوب اتوبان ردانی پور تأمین می‌شود و این عملیات هزینه‌ای بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال در بردارد.
وی به تقویت فشار شبکه توزیع خیابان مولوی پرداخت و اعلام کرد: این پروژه نیز به طول ۳۳۰۰ متر است که برای اجرای آن اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال نیاز است، این درحالی است که مراحل مقدماتی اجرای این پروژه مانند اخذ مجوز از شهرداری و پیگیری‌های لازم جهت خرید لوله‌های مورد نیاز انجام شده است.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با توجه به کاهش بارش‌ها در فصل بارندگی گفت: وضعیت بارشی امسال اصلاً مطلوب نبوده و برای اینکه مردم در نیمه اول سال آینده دسترسی پایدار به آب شرب داشته باشند باید با مدیریت مصرف، مسؤولان امر در آبفای استان را جهت تأمین پایدار آب شرب یاری کنند و مصرف بهینه آب شرب در ایام پایانی سال بسیار ضروری است.
فرماندار اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به این که افتتاح چنین پروژه‌هایی مردمی بودن دولت را بیش از پیش نشان می‌دهد و جای تقدیر از آبفای استان دارد، خاطرنشان کرد: در شهر اصفهان نیازمندی‌هایی وجود دارد که باید بیشتر به آنها توجه شود که تقویت فشار آب برای آرامش و آسایش شهروندان یکی از آن نیازمندی‌ها است.
محمد علی احمدی افزود: علی رغم وجود مشکلات مالی مسئولان آبفای استان با یک اقدام جهادی پروژه‌های بزرگی را برای تأمین آب شرب پایدار مردم در سراسر استان انجام داده که از جمله آنها پروژه تقویت فشار هسته مرکزی شهر اصفهان است و اجرای این پروژه به طول ۳.۵ کیلومتر در شهر اصفهان دشواری‌های فراوانی به دنبال دارد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *