به گزارش خبرگزاری مهر، علی روح بخش اظهار کرد: سامانه ۱۹۰ برای پاسخگویی در زمینه کمبودهای دارویی و اختلالات دارویی با حضور کارشناسان مجرب در حال خدمت رسانی است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این زمینه از ابتدای سال از مجموع ۳۱ هزار تماس تلفنی، به ۸۵۰۰ مورد اطلاعات دارویی پاسخ داده شده است و به سایر تماسها که در خصوص اختلالات دارویی است اطلاعات لازم ارائه شده است.
وی بیان کرد: ۷۷۲ داروخانه نیز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت میکنند که از ابتدای سال ۴۰۰ مورد از تخلفات بررسی شده است.
روح بخش تهیه دارو زائران از شهر مشهد را علت کمبود دارو دانست و گفت: این موضوع باعث میشود تا سهمیه دارویی داروخانهها محدود شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با توجه به گستردگی دایره خدمات داروخانهای باید برای شهر مشهد در سهمیههای دارویی برنامه ریزیهای جدیدی صورت گیرد، افزود: چراکه حدود ۲۷ درصد از نسخههای پزشکی با کد ملی خارج استان از داروخانهها دارو دریافت کرده اند.
قاچاق دارو؛ چالش اصلی حوزه سلامت
وی با بیان اینکه موضوع قاچاق دارو یکی از معضلات اساسی است، گفت: اجرای طرح تلفیق دارویی به منظور بررسی شرایط دارویی در بدو بستری در مراکز درمانی و بررسی تداخلات دارویی با داروهای بعد از ترخیص موجب میشود تا داروهای بهتر و کم عارضه تر به بیمار ارائه شود.
روح بخش با اشاره به اینکه بررسی موضوع ترا ریخته در ذرت و برنج با انجام ۷ هزار نمونه و۸۰ هزار مورد آزمایش بر روی این کالاها نیز از دیگر رسالتهای حوزه معاونت غذا و دارو است، اضافه کرد: همچنین اعطای گواهینامه فعالیت کارخانه و کارگاه و مجوز صادرات و واردات مواد غذایی نیز توسط این حوزه انجام میشود که از ابتدای سال مجوز ۱۷۰۰ گواهی صادراتی و ۴۴۸ نامه وارداتی صادر شده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید