به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که میتواند بخشی از کانونهای ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکلگیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.
وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیشبینی شده است.
حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونههای مشابه کشت میشود که پس از چهار سال به تولید میرسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده میشود که برای این امر نیز چند کارخانه راهاندازی شده است.
استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواستهایی که شرکتها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.
حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.
وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استانها در نظر گرفته شده است.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرکهای صنایع چوب و مبلمان میتواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغالتحصیلان دانشگاهی میتوانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید