سید شمسالدین موسوی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار وظیفه ترویج و نشر سیرت و صورت شهدا و ارزشهای دفاع مقدس دارد و با توجه به ظرفیتهای استان و سرداران و فرماندهان اما هنوز تولید آثار هنری فاخر نداریم.
وی ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس زنجان را یکی از برنامههای مهم خواند و گفت: ساخت موزه زنجان به تعویق افتاده اما امسال با توفیق الهی فاز یک موزه دفاع مقدس که نماد و بیرق ۳۵۳۵ شهید و ۷۰ هزار رزمنده دفاع مقدس است، در تاریخ سوم خرداد افتتاح میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه ساخت موزه تقریباً ۱۱ به طول انجامید، ابراز کرد: استانداری و شهرداری زنجان کمکهای خوبی را در زمینه ساخت موزه داشتند و موزههای دفاع مقدس باید با کمک مسئولان استانی ساخته شود که امیدواریم سال آینده فاز دوم را به سرانجام برسانیم.
وی با بیان اینکه در حوزه تدوین و چاپ و نشر کتاب باید سالانه ۶۰ عنوان کتاب مکتوب ۲۰ عنوان کتاب صوتی تهیه کنیم، عنوان کرد: این کار نیز با همکاری سایر نهادهای فرهنگی انجام میشود.
موسوی با تأکید بر اینکه همه کارهای بنیاد باید با مشارکت نهادهای فرهنگی و نظامی استان باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گرانی کاغذ مواجه هستیم و ۶۰ عنوان کتاب را آماده کردیم که قسمتی از این کتابها چاپ شده و یک قسمت برای تأمین هزینه به مشکل برخوردیم.
وی تجلیل از یک میلیون نفر پیشکسوتان دفاع مقدس در سال را از دیگر برنامههای این بنیاد برشمرد و افزود: در تجلیل یک میلیون نفری ایثارگران، ۱۰ هزار نفر سهم استان زنجان میباشد
موسوی افزود: در حوزه هنر نیز تولید موسیقی، کلیپ، فیلم کوتاه و سینمایی و برگزاری جشنوارههای مرتبط مثل فانوس و افتخار من در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه تولید فیلم هزینهبردار است، ادامه داد: وظیفه ما پای کار آوردن جوانان متعهد، انقلابی و دلسوز است و بر این اساس استارت فیلم سینمایی ۹۰ دقیقهای شهید مخبری زده شده است.
وی هزینه مورد نیاز برای تولید این فیلم را ۵ میلیارد تومان دانست و گفت: مؤسسه روایت فتح هم قول حمایت داده و ارتش نیز در بحث ادوات و تجهیزات کمکهایی را ارائه میدهد.
موسوی با بیان اینکه تدریس درس ۲ واحدی دفاع مقدس در دانشگاهها یکی از رویکردهای جدی است، یادآور شد: استان زنجان به لحاظ دارا بودن دانشگاههای متعدد و اساتید برجسته، ظرفیت خوبی برای حفظ حافظه تاریخی ملت و انتقال وقایع به جوانان دارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید