خبرگزاری مهر-گروه استانها؛ به آب آشامیدنی یکی از مهمترین مطالبات به حق مردم بهخصوص اهالی روستاهای دورافتاده است، دور بودن از مرکز و نبود امکانات رفاهی در برخی از روستاها مشکلات بسیاری را برای اهالی به وجود آورده است.
هرچند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی در روستاها از جمله راهسازی، برقرسانی، جادهسازی و آبرسانی صورتگرفته است؛ اما هنوز برخی از مناطق وجود دارند که به علت صعبالعبور بودن مسیر از وجود برخی امکانات محروم هستند.
عدم آبرسانی به برخی از مناطق دورافتاده یکی از مشکلات اساسی در این مناطق است که موجب بروز مشکلات برای اهالی شده است و مردم برای تهیه آب سالم و بهداشتی مجبور به طی مسافتهای طولانی هستند؛ در این راستا طی سالهای اخیر مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور تشکیل شد تا برای رفع مشکلات آبرسانی کشور گامهای مهمی برداشته شود.
صبح پنج شنبه در مراسمی تحت عنوان “به رسم سقایی” که با حضور استاندار آذربایجان شرقی، مدیرعامل آبفای و آب منطقهای استان و مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان کشور از خیرین آبرسان استان تجلیل شد.
امر خیر و پر برکت خیرین آبرسانی ادامهدار باشد
مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم اظهار کرد: خیرین استانی بسیاری در حوزه آبرسانی به نقاط محروم و روستاها فعالیت کردند و امروز روز بزرگداشت و پاسداشت این عزیزان است که بسیاری از آنها نخواستند نامشان مطرح شود و از همه آنها تقدیر و تشکر میکنم.
رحمتی با بیان اینکه امیدواریم این کار خوب و مناسب که آغاز شده ادامه پیدا کند، گفت: قرار شد امسال ۲۱۰ روستا توسط بنیاد نیکوکاری ابراهیمی و ۲۸۵ روستا که توسط خیرین و دولت از قبل برنامه ریزی شده بود، آبرسانی شود و باتوجه به روستاهای بسیار در این زمینه امیدواریم در پایان دولت دسترسی همه روستاها به آب پایدار را جشن بگیریم.
امسال انقلاب بزرگی در حوزه آبرسانی روستایی رقم میخورد
محمد خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی گفت: با اضافه شدن ۲۱۰ روستا به لیست روستاهایی که قرار بود امسال آبرسانی شوند، انقلاب بزرگی در حوزه آبرسانی روستایی انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: خیرین آبرسانی امسال در سطح استان فعالتر میشوند، ۲۱۰ روستای استان توسط حاج اکبر ابراهیمی، پدر آبرسان کشور آبرسانی میشوند البته این کار به صورت مشارکتی است؛ مصالح را بنیاد خیریه ابراهیمی تأمین و اجرا توسط شرکت و روستاییان انجام میشود.
وی افزود: با اضافه شدن ۲۱۰ روستا به تعداد روستاهایی که قرار بود امسال آبرسانی شوند، انقلاب بزرگی اتفاق میافتد؛ چراکه قصد داریم خیرین آبرسان مانند مدرسه سازی اوایل انقلاب شکل بگیرند.
مجمع نوظهوری به نام خیرین آب
عبدالمجید حاجبی، مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور نیز اظهار کرد: مجمع خیرین کشور با همت خیرین و دستور مقام عالی وزارت تشکیل شد، حاج آقای اکبر ابراهیمی سالها در حوزهی مدرسه سازی تلاش کرده و هزار کلاس ساخت و تاکنون چهار هزار و ۵۷ روستا توسط او آبرسانی شده است.
وی ادامه داد: سه هزار و ۷۵۰ خانوار تحت پوشش بیت الرضا او هستند، ۴۶۵ خانه که نیاز به تعمیر داشتند را هم تعمیر کرده و ساخت و مجمع خیرین هم با همت او شکل گرفته است.
اکبر ابراهیمی، رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور هم در ادامه با بیان اینکه خدا را شاکرم در جمع انسانهای خدوم و خیرین عزیز هستم، اظهار کرد: شش کلاس سواد دارم و معاون مشاور دو وزیر هستم، اما بدانید یک دقیقه دنیا به اندازه صدها سال آخرت ارزش دارد.
وی افزود: من هرچه دارم از دعای دل شکسته پدر و مادرم است، شاگرد آهنگر بودم و روزی ۲۵ ریال میگرفتم؛ جان و مال ما امانت دست خداست، اما جان را همه میدهند ولی مال را نه.
وی خاطرنشان کرد: به این یقین رسیدهام، انسان اشرف مخلوقات است، وقتی محرومیتها را در مناطق مختلف کشور میبینم که با چه مشقت و ذلت آب را از مناطق دور به خانه خود میبرند خدا را گواه میبرم از مردم خجالت میکشم، امام حسین (ع) هم تشنه شهید شد.
ابراهیمی یادآور شد: اولین آبرسانی را برای سرداب امام حسین (ع) انجام دادیم، روزی دنیوی خوردن و پوشیدن است، اما هرکس باید به اندازه بضاعت خود جانی یا مالی یک قدم در راه خیر بردارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید