به گزارش خبرنگار مهر، امین طاهری گراوند امروز چهارشنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: مجوز اصولی فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بروجرد از سوی شورای گسترش آموزش عالی کشور به مدت دو سال تمدید شد.
وی گفت: با عنایت به اینکه شهرستان بروجرد از جمله شهرستانهای فعال استان در حوزه فناوری بشمار میرود و دانشگاه آیتالله بروجردی (ره) با داشتن رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی ظرفیت بالقوهای برای تقویت فناوری در شهرستان محسوب میشود؛ در اسفندماه سال گذشته در راستای استفاده از ظرفیت اعضای هیئتعلمی و دانشجویان این دانشگاه در عرصه فناوری و کارآفرینی بهمنظور رونق اقتصادی در این شهرستان و ارتقای مرکز رشد واحدهای فناور بروجرد، تفاهمنامه همکاری بین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه آیتالله بروجردی (ره) منعقد شد.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان، افزود: با پیگیریهای صورتگرفته از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ موضوع مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بروجرد در کمیسیون گسترش فناوری و نوآوری شورای گسترش آموزش عالی کشور مطرح و علاوه بر تمدید مجوز اصولی، وابستگی سازمانی این مرکز بهصورت مشترک بین این پارک و آن دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.
طاهری گراوند با اشاره به اینکه عمده صاحبان ایده از اعضای هیئتعلمی و فارغالتحصیلان دانشگاهها هستند، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشگاه آیتالله بروجردی در مدیریت این مرکز، شاهد افزایش مشارکت دانشجویان در رونق تولید و اشتغالزایی دانشبنیان در شهرستان بروجرد باشیم.
انعقاد تفاهمنامه همکاری پارک علم و فناوری لرستان و پارک علم و فناوری نیرو
وی در ادامه سخنان خود، گفت: باهدف استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای پارک علم و فناوری لرستان و پارک علم و فناوری نیرو (وابسته به پژوهشگاه نیرو) برای حمایت از واحدهای فناور و دانشبنیان فعال در حوزه صنعت آب و برق در راستای رفع نیازمندیهای این صنعت، تفاهمنامه همکاری بین طرفین منعقد شد.
وی ابراز امیدواری کرد که این تفاهمنامه به توسعه بازار محصولات ساخته شده توسط شرکتهای پارک لرستان و تسهیل استفاده آنها از آزمایشگاههای تخصصی و مرجع پژوهشگاه نیرو، تسهیلات مالی صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی و همچنین تسهیل حضور این واحدها در فنبازار تخصصی صنعت برق ایران منجر شود.
محمدعلی حمزهای مسئول مرکز رشد صنعت آب و برق شعبه غرب پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه همکاری طرفین منجر به شناسایی ظرفیتهای عرضه و تقاضای فناوری در منطقه خواهد شد، افزود: همچنین همکاری در جذب سرمایهگذارهای داخلی و خارجی جهت توسعه محصول شرکتهای مورد حمایت طرفین و ایجاد شبکه تعاملی بین واحدهای فناور مستقر در هر دو پارک از دیگر نتایج مثبت این همکاری خواهد بود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید