0

درمان ترکیبی باعث افزایش بقا در برخی مبتلایان سرطان سینه می‌شود

درمان ترکیبی باعث افزایش بقا در برخی مبتلایان سرطان سینه می‌شود
بازدید 49

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گفتند داروی شیمی درمانی کادسیلا، قبلاً برای معالجه بیماران مبتلا به سرطان سینه پیشرفته HER۲ مثبت تأیید شده است.
نتایج جدید نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به سرطان سینه مرحله ۱ که Kadcyla را دریافت کرده اند، پنج سال پس از درمان، عاری از سرطان تهاجمی بودند.
دکتر «سارا طولانی»، رئیس بخش انکولوژی انستیتوی سرطان دانا-فاربر در بوستون، گفت: «یک سال دریافت کادسیلا پس از عمل جراحی برای بیماران مبتلا به سرطان مرحله ۱ HER۲ مثبت منجر به نتایج بلند مدت برجسته شد و آن را به یک روش درمانی معقول برای بیماران منتخب تبدیل کرد.»
سرطان‌های سینه HER۲ مثبت توسط پروتئینی که به طور معمول به کنترل رشد سلول کمک می‌کند، تشدید می‌شوند. سلول‌های سرطانی که بیش از حد HER۲ را ایجاد می‌کنند ممکن است سریع‌تر رشد کنند و به احتمال زیاد در سایر قسمت‌های بدن گسترش می‌یابند.
طولانی گفت: «در بیماران مبتلا به سرطان سینه اولیه HER۲ مثبت، سرطان شأن ۵ ٪ تا ۳۰ ٪ پس از درمان اولیه باز می‌گردد.»
داروی ایمونوتراپی Trastuzumab با مسدود کردن پروتئین به مهار سرطان‌های HER۲ مثبت کمک می‌کند. این دارو هنگامی که در کنار شیمی درمانی پس از عمل جراحی سرطان سینه قرار می‌گیرد می‌تواند به میزان قابل توجهی خطر عود سرطان را در این بیماران را کاهش دهد.
وی افزود: «اما عوارض جانبی می‌تواند تأثیر مضر بر کیفیت زندگی بیماران داشته باشد.»
Kadcyla یک داروی واحد است که Trastuzumab را با داروی شیمی درمانی emtansine ترکیب می‌کند. این ماده برای ارائه فواید شیمی درمانی و ایمونوتراپی در حالی که عوارض جانبی سمی را محدود می‌کند، تهیه شده است.
برای کارآزمایی بالینی جدید، محققان ۵۱۲ بیمار را در مراکز سرطان در سراسر ایالات متحده استخدام کردند که ۳۸۴ نفر از آنها کادسیلا و ۱۲۸ تحت درمان با شیمی درمانی در کنار تراستوزوماب دریافت کردند.
پنج سال پس از درمان، ۹۷ ٪ از بیمارانی که Kadcyla دریافت کردند هیچ نشانه‌ای در مورد عود سرطان نداشتند.
محققان گفتند میزان عوارض جانبی سمی بین دو گروه مشابه بود، اما نتایج گزارش شده توسط بیمار کیفیت زندگی بهتری با کادسیلا را نشان داد.
بیماران آسیب عصبی کمتر، ریزش مو و بهره وری بهتر کار با کادسیلا نسبت به شیمی درمانی و تراستوزوماب به طور جداگانه داشتند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *