محمد فتاحی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۵۵۰ مورد پایش و مراقبت فعال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح روستاها، مرغداریهای، تالابها و سدهای استان مرکزی از ابتدای امسال انجام شده است.
وی افزود: امسال ۲۴۰۰ هزار دز واکسن علیه بیماریهای آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان امسال در مرغداریهای صنعتی شامل مزارع پرورشی مرغ مادر، پولت و تخمگذار استان مرکزی تزریق شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: طرح ردیابی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بومی در تعداد ۵۹ روستا در سطح استان در حال اجرا است و پیش بینی میشود تعداد ۵۹۰۰ قطعه طیور مورد آزمایش قرار بگیرد.
فتاحی با اشاره به قابل انتقال بودن بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان افزود: خصوصیت این بیماری در طیور، واگیردار تلفات ناگهانی و بالا به همراه علائم دیگر از جمله خونریزی در ساق پا و کاهش مصرف آب و دان میتواند به عنوان زنگ هشداری برای این بیماری باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: انتظار است همشهریان و بهره برداران حوزه طیور این استان در هنگام مشاهده هر نوع علائم مشکوک به این بیماری سریعاً به نزدیک ترین اداره دامپزشکی شهرستان خود اطلاع رسانی کنند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید