به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جواد ملک لو روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: رزمایش جهادگران فاطمی در جهت تبیین و ترویج فرهنگ جهادی و روحیه کار جهادی، تلاش و عدالت خواهی، کمک به حضور کارآمد و اثربخش متخصصان، نخبگان، اساتید و مبلغان توانمند در جامعه تحسین و تجلیل از جهادگران و دستگیری از محرومین و خدمت رسانی در مناطق محروم استان اجرا میشود.
وی ادامه داد: برای اجرای این تعداد طرح عمرانی اعتباری بالغ بر دو هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی زمان اجرای رزمایش جهادگران فاطمی را نهم تا ۱۸ مرداد ماه اعلام و اضافه کرد: در این رزمایش تعداد ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر از بسیجیان جهادگر آذربایجان شرقی در تمام شهرستانهای ۲۱ گانه حضور میدانی خواهند داشت و با رمز “یا فاطمه (س) ” فعالیتهای خود را شروع میکنند.
ملک لو افزود: طرحهای آماده افتتاح حوزههای آب شرب، آب کشاورزی، راه روستایی، مسکن مددجویی، نهضت ملی مسکن، آب و فاضلاب و پروژههای عام المنفعه را شامل میشود که در تمام شهرستانهای آذربایجان شرقی پراکنده شده است.
وی تحقق منویات مقام رهبری در راستای شناسایی، تربیت جوانان مؤمن انقلابی، خدمات رسانی و تداوم محرومیت زدایی از سوی سپاه و بسیج را هدف اصلی رزمایش جهادگران فاطمی عنوان و اظهار کرد: تبیین و ترویج فرهنگ جهادی و روحیه کار جهادی و عدالت خواهی از دیگر اهداف این رزمایش است.
وی عرصههای عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، پزشکی و خدمات و ارائه بستههای مومنانه را از رئوس فعالیت گروههای جهادی در جریان برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی در آذربایجان شرقی بیان کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود اجرای طرح ” از آبخیز تا جالیز ” را یکی دیگر از طرحهای بسیج سازندگی نام برد و افزود: در راستای اجرای این طرح، طرح مسیر مولد تا مصرف آب در قالب کانال کشاورزی و لولههای حفاری انجام میگیرد که شامل ۹۰ پروژه است و ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
ملک لو، راه انداری صندوقهای قرض الحسنه را یکی از موفق ترین طرحهای بسیج سازندگی نام برد و ادامه داد: در سطح استان آذربایجان شرقی یک هزارو ۲۵۹ صندوق قرض الحسنه ایجاد شده و موجودی این صندوقها ۴۵ میلیارد تومان است که ۶۸ صندوق قرض الحسنه به تعاونی تبدیل شده است.
ملک لو تلاش برای تحقق پیام ۹ بندی مقام رهبری بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، کمک به حضور کارآمد و اثربخش متخصصان، نخبگان، استادان و مبلغان توانمد در سطح جامعه به خصوص نقاط محروم و تجلیل از جهادگران و دستگیری از محرومان و خدمات رسانی در مناطق محروم را از دیگر اهداف و رویکردهای فعالیت گروههای جهادی در رزمایش فوق اعلام کرد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا از فعالیت تعداد پنج هزار و ۵۸۲ گروه جهادی در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: در یک سال اخیر ۷۸۲ گروه جهادی به این مجموعه اضافه شده است، به طوری که پارسال تنها چهار هزار و ۸۰۰ گروه جهادی فعال در استان وجود داشت.
ملک لو با اشاره به فعالیت بسیار وسیع و گسترده بسیج سازندگی در عرصههای محرمیت زدایی، یادآور شد: یکی از نیازمندیهای اصلی و مبرم این مجموعه خدمات رسان انعکاس رسانهای فعالیتهای انجام شده و در حال اجرا است که متأسفانه در این خصوص ضعفهایی متوجه مجموعه بسیج سازندگی است.
وی با قدردانی از توجه و پرداخت رسانههای آذربایجان شرقی به فعالیتهای گسترده بسیج سازندگی، بازتاب هنرمندانه این فعالیتها را موجب دلگرمی بین جهادگران و نیز آگاهی آحاد مردم به خصوص روستاییان از مجموعه اقدامات بسیج سازندگی دانست.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید