احمد مؤذنزاده نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: یکی از مشکلاتی که فیزیوتراپها بسیار تجربه میکنند، ضوابط سختگیرانه وزارت بهداشت است. سختگیری در مورد صدور پروانه تأسیس و مسئولیت فنی و تمدید پروانه همکاران در سطح کشور است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کل کشور: موذن زاده گفت: فیزیوتراپی جزو مؤسسات پزشکی است و پروانه آن را وزارت بهداشت صادر میکند. همچنین مراحل اداری صدور و تمدید پروانه مؤسسات فیزیوتراپی مطلوب نیست و از مسئولان وزارت بهداشت درخواست میکنم آئیننامه مربوطه را با کمک انجمن فیزیوتراپی ایران بازنگری کنند تا این ضوابط از حالت سختگیرانه خارج شود.
وی ادامه داد: شورای عالی نظام پزشکی دو سال گذشته مصوب کرد، اگر وزارت بهداشت همکاری کند مراحل اداری صدور و تمدید مؤسسات فیزیوتراپی را در سازمان انجام دهند، اما این همکاری در وزارت بهداشت اتفاق نیفتاد.
پایان خبر/
نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: موضوع بعدی تعرفه فیزیوتراپی بوده که مانند سایر تعرفههای پزشکی غیرواقعی و نازل است و نسبت به کشورهای اطراف و کشورهای پیشرفته تفاوت دارد که غیرواقعی است و براساس مبانی اقتصادی و هزینه تمام شده نیست و این موضوع مشکلات اقتصادی برای مؤسسات فیزیوتراپی ایجاد کرده است. مشکلات اقتصادی سبب شده تا بعضی از مؤسسات فیزیوتراپی تعطیل شوند و در این زمینه فعالیت نداشته باشند.
وی تاکید کرد: همکاران جوان نیز رغبتی برای فعالیت در این حوزه به دلیل هزینههای بالا ندارند و درآمدها به علت سختگیریهایی که وجود دارد محدود است، بنابراین نیازمند واقعی شدن تعرفهها هستیم. براساس قانون، فیزیوتراپی جزو خدماتی است که مشمول بیمه میشود و حداکثر ۳۰ درصد هزینه خدمات را مردم باید پرداخت کنند، در حالیکه این میزان در حال حاضر ۵۰ درصد است و باید سازمانهای بیمه بنیان مالیشان تقویت شود تا بتوانند خدمات مذکور را پوشش دهند.
موذن زاده در پایان گفت: باید با افراد مداخلهگر که آموزش ندیدهاند و افراد بدون صلاحیت که در فضای مجازی از تبلیغات غیرمجاز استفاده میکنند، برخورد قانونی شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید