به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری عصر شنبه در مسابقات قرآنی اوقاف و امور خیریه استان بوشهر اظهار کرد: بر اساس فعالیتهای جامعه شناسی و روانشناسی صورت گرفته، استان بوشهر باید دارای دو پایگاه تمدنی دیانت و مقاومت باشد.
امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: بوشهر در میان استانهای بزرگ جغرافیای کلان کشور به عنوان یک استان قرآنی معرفی شده است که این نتیجه تلاشهای شما بزرگان عرصه قرآن است.
وی با اشاره به رشد چشمگیر فعالیتهای قرآنی در ۱۲ سال اخیر در استان بوشهر، گفت: بعد از تنظیم سندهای بالادستی به تجلیات قرآن و پایتخت قرآنی و رتبههای ممتاز قاریان نوجوان و جوان و بزرگسال و داشتن دهکده قرآنی و روز قرآنی رسیدیم.
آیت الله صفایی بوشهری تاکید کرد: موزه بزرگ قرآنی باید در بوشهر راه اندازی شود و تمام آثار مکتوب و غیرمکتوب قرآنی استان در آنجا نگه داری شود. ۲ مجتمع قرآنی به کمک اوقاف استان در حال ساخت است که موزه قرآنی نیز در آن دیده شده است.
راه اندازی کتابخانه بزرگ قرآنی
وی خواستار راه اندازی کتابخانه بزرگ قرآنی به صورت دیجیتال یا حضوری شامل آثار قرآنی جهان شد و خاطرنشان کرد: از دوره پیش دبستانی در آموزش و پرورش و بهزیستی فعالیت قرآنی شروع شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر لزوم حمایت جدی از محافل قرآنی خانگی و مؤسسات قرآنی، گفت: باید سالانه جوانان و نوجوان قاری درجه یک و حافظ قرآن در استان تربیت شوند.
وی با اشاره به داشتن روز قرآن، حوزه علمیه قرآنی، حضور جوانان و نوجوانان در عرصههای مختلف قرآنی در استان بوشهر، افزود: شورای فرهنگی فعالیتهای قرآنی استان بوشهر چند سال شورای ممتاز کشور بود و به همین دلیل، بوشهر به عنوان اولین پایتخت قرآنی ایران انتخاب شد.
آیت الله صفایی بوشهری یادآور شد: قرائت قرآن به هر شکل برای انس گرفتن با این کتاب آسمانی، خواندن و فهمیدن آیات آن و ایمان آوردن و عمل کردن است.
وی تاکید کرد: حفظ، قرائت، پژوهش و تفسیر و هنرهای قرآنی به سمتی که قرآن از ما خواسته یعنی معماری بینشی و مدیریت ساختاری رفتاری بر اساس آموزههای قرآنی هدایت کنیم.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید