0

داروی دیابت ریسک ابتلا به کووید طولانی را کاهش می دهد

داروی دیابت ریسک ابتلا به کووید طولانی را کاهش می دهد
بازدید 46

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، کووید طولانی مدت ممکن است با علائمی مانند خستگی مزمن، مه مغزی و درد قفسه سینه ظاهر شود و ممکن است هفته ها یا ماه ها پس از عفونت اولیه کووید ادامه یابد. تصور می شود که میلیون ها نفر از این بیماری رنج می برند.

همانطور که محققان خاطرنشان کردند، یک مطالعه در سال گذشته نشان داد که بیماران دچار اضافه وزن یا چاق مبتلا به کووید که بلافاصله پس از عفونت متفورمین مصرف کردند، ۴۱ درصد کاهش احتمال ابتلا به کووید طولانی مدت داشتند.

دکتر «کارولین برامانت»، محقق ارشد از دانشگاه مینه‌سوتا، گفت: «متفورمین وقتی به عنوان درمان سرپایی برای کووید ۱۹ استفاده می‌شود، فواید بالینی دارد و در سطح جهانی در دسترس، کم‌هزینه و ایمن است».

مطالعه جدید به دنبال تعیین این بود که آیا مزایای مشابهی در بین افرادی که از متفورمین برای دیابت نوع ۲ خود استفاده می کنند، وجود دارد یا خیر.

محققان داده‌هایی را در مورد تقریباً ۷۶۰۰۰ آمریکایی که برای دیابت نوع ۲ خود متفورمین مصرف می‌کردند جمع‌آوری کردند.

میزان تشخیص آنها به کووید طولانی با گروه دیگری شامل بیش از ۱۳۰۰۰ نفر مبتلا به دیابت که از متفورمین استفاده نمی کردند، مقایسه شد.

تیم تحقیق دریافت افرادی که متفورمین مصرف می‌کنند تا ۲۱ درصد کمتر احتمال دارد که به کووید طولانی مبتلا شوند یا در عرض شش ماه پس از ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست بدهند.

اما چگونه دارو ممکن است بدترین اثرات کووید را از بین ببرد؟

در بیانیه محققان آمده است: «دانشمندان نمی‌دانند که متفورمین چگونه می‌تواند از کووید طولانی‌مدت جلوگیری کند، اما احتمال وجود مکانیسم‌های متعددی را برای کاهش التهاب، کاهش سطوح ویروسی و سرکوب تشکیل پروتئین های مرتبط با بیماری حدس می‌زنند.»

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *