استان: آذربایجان شرقی
حوزه انتخابیه: تبریز، اسکو و آذرشهر
شعار انتخاباتی: ایرانی قدرتمند با تربیت نسلی قوی و با اراده
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
امیراکبری شورگلی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
فوق لیسانس شیمی کاربردی، دبیرشیمی، کارمند غیر رسمی آموزش و پرورش و مدیر کنترل کیفی و مسؤول فنی کارخانجات.
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم توجه به آموزش کشور
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید افرادی انقلابی که وفادار به اصول و قوانین کشور در پستهای اجتماعی به کار گرفته شود تا بر عملکرد ارگانها نطارت جامع به عمل آید.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
نمایندگان باید زندگانی بزرگان دینی و رهبری را الگو قرار دهند و همانند آنها ساده زیستی و مردمی بودن الگو خویش قرار دهند.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
باعث پیشرفت و اقتدار کشور میگردد. احساس مسؤولیت در همه افراد تلاش برای ارائه قوانینی که باعث شود دانشگاه و صنعت در کنار هم باشند و دانشگاه بتواند سریعتر مشکلات صنعت را حل نموده و باعث افزایش تولید شود.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
باعث میشود تا دید مردم به نماینده انتخابی خود تغییر کند.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
حضور در بین مردم و رسیدگی به مشکلات آنها و تلاش در جهت رفع آنها.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
همفکری با همه نمایندگان و تشکیل کارگروههای خاص در مراکز استانها و مشورت با افراد مجرب و کار آمد.
سوالات استانی:
* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است
آگاه سازی مردم نسبت به آسیبهایی که ساخت و ساز غیر مجاز در برابر حوادث طبیعی خواهد داشت و تلاش برای از بین بردن موانعی که باعث این گونه اقدامات می شود.
* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟
مهار آبهای سطحی و جداسازی آب قابل شرب و غیر شرب.
*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آن چه برنامهای دارید؟
کارگاهای تولیدی باید تفکیک شده و هر کارگاه به تولید یک قطعه مبادرت کرده و در پایان یک کارگاه مستقل قطعات را جمع اوری و اقدام به مونتاژ کند و باید ارتباط صنعت با دانشگاه افزایش یابد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید