به گزارش خبرنگار مهر، رضا ابراهیمی عصر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: موضوع هنرستانهای جوار صنعت و ارتقای رشتههای فنی و حرفهای با جدیت پیگیری شود.
وی ادامه داد: جلسات تخصصی و ویژه برای این امر برگزار شده و مجموعههای مختلف برای ساخت و تجهیز این هنرستانها وعده دادهاند. هر مشکلی در این زمینه باید مورد بررسی قرار گرفته و به نتیجه مثبت برسد.
ابراهیمی گفت: باید برای این امر تعیین تکلیف و تصمیمگیری نهایی شود که سازمانها و بخش خصوصی به تعهد خود عمل کنند.
ابراهیمی افزود: ساخت مدارس جدید که قرار بود تا پایان آبان تحویل شود، بایستی با جدیت اجرایی شده و دانشآموزان در محیط آموزشی بهتر تحصیل کنند.
وی افزود: برای کمک مجموعههای مختلف برای تأمین نوشتافزار و اقلام تحصیلی دانشآموزان نیازمند، تمام اقدامات باید با متولیگری آموزش و پرورش انجام میشد. این امر نباید با اقدام مستقیم دستگاهها انجام شود و تمام مسئولیت باید با خود آموزش و پرورش باشد.
سهم ۴۰ درصدی هنرستانها از فضای آموزش در آذربایجانغربی
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی، نیز در این جلسه گفت: با توجه به عقب ماندگی در سرانه فضای آموزشی، مقرر بود که ۷۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان شود که بخشی از این کلاسها در چند مرحله تحویل داده شده و مابقی هم تا دهه فجر تحویل آموزش و پرورش استان میشود.
علی مطهری گفت: توسعه هنرستانها و ایجاد رشتههای مهارتی جزو ضروریات است. سهم استان از آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای و رشتههای هنرستانی، از ۳۶ درصد سال گذشته به ۴۰.۳۶ درصد در سالجاری رسیده است.
وی ادامه داد: قراردادهای آموزشی شاخه کاردانش در ۶۳ کلاس با یک هزار و ۴۳۴ هنرجو در سالجاری و در ۹ منطقه، ۲۴ هنرستان با ۲۲ رشته در استان در حال اجرا است.
مطهری گفت: در حال حاضر ۶۱۷ کودکستان با ظرفیت پوششدهی بیش از ۴۰ هزار نفر در سطح استان فعالیت دارند.
وی افزود: لیست دانشآموزان نیازمند توسط آموزش و پرورش احصاء شده، اما ارگانهای دیگر نیز باید لیست مورد نظر خود را تحویل آموزش و پرورش دهند تا با تکمیل و ارائه یک لیست کلی از دانشآموزان نیازمند واقعی، به این قشر مساعدت اصولی و درست شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید