استان: خراسان رضوی
حوزه انتخابیه: مشهد و کلات
شعار انتخاباتی: (جلوگیری از دلالی بانکها)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سید محمد محسن موسوی قوچانی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
– نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، کد انتخاباتی: ۲۳۷۴، تحصیلات: کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، سوابق کاری: توزیع اعلامیههای حضرت امام خمینی در مقطع شهریور ماه ۱۳۵۷ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پیروزی انقلاب اسلامی
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
مهمترین آسیب، انحراف از حوزه اصلی تقنینی، باعث ایجاد هزینههای فراوان به ملت و کندی در پیشرفت با عدم قوانین چابک
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
تقویت بعد نظارتی مجلس که در قانون اساسی به آن اشاره شده است، تنقیح قوانین و بروزرسانی و پالایش آنها
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
برای جلوگیری از تجمل گرایی ها، باید با خودساختگی و تقویت معنویت مانع از اسارت روح و آزادگی در رفتارهای اجتماعی شد
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
همدلی و کلان نگری در تصویب قوانین، اینکه همه اجزایی به نام کشور مقتدر ایران هستیم.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
قطعاً عدم مسئولیت پذیری در قبال مردم نجیب ایران اسلامی، باعث انحطاط و سرسپردگی به افراد دارای زر و تزویر که از لشکر ابلیس هستند باعث ضعف کشور و خدای نکرده سقوط آن میشود
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
عدم عوام زدگی و پرهیز از اقدامات پوپولیستی، عدم توجه به رفع واقعی فقر و تقویت زیر ساختها، میتوان به سمت تعالی و پیشرفت حرکت نمود.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
نگاه کلی و کلان به رفع مشکلات نباید نسبت به عدم رفع موانع و مشکلات حوزه نمایندگی بشود.
سوالات استانی:
* برای توسعه ظرفیت بازارچههای مرزی استان جهت افزایش صادرات و واردات چه برنامهای دارید؟
با توجه به سابقه بازرگانی و فعالیتهای مرزی خصوصاً در بازارچههای مرزی، تقویت آنها، باعث توانمندی و رفع مؤثر فقر و بالطبع انگیزههای قاچاق و میل به بی قانونی در نوار مرزی میشود
* مشهداز ۵۶ ملیت مختلف در حوزه سلامت، پذیرش دارد. برای توسعه گردشگری سالمت استان خراسان رضوی چه برنامههایی باید تنظیم و عملیاتی شوند؟
توسعه روابط بین ملتها و جلب و جذب سرمایهگذاری در حوزه گردشگری سلامت، عدم دخالت و سهم خواهی دولت، اعمال نظارت تسهیل گرایانه دستگاههای دولتی میتواند در گسترش آن مؤثر باشد
* برای مقابله به حاشیه نشینی و نوسازی بافتهای فرسوده، چه برنامهای دارید؟
ادغام و چابک سازی نهادهای حمایتی و بکار گیری بخش خصوصی، تسهیلات و معافیتهای قانونی بلند مدت در نوسازی بافت فرسوده و مشوقهایی جهت مهاجرت معکوس به روستاها و شهرهای کوچک با ایجاد و رساندن زیرساخت
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید