0

سرقت کابل‌های برق در شهرستان سیرجان ۷۶ درصد کاهش یافت

سرقت کابل‌های برق در شهرستان سیرجان ۷۶ درصد کاهش یافت
بازدید 12

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی قویدل، صبح پنجشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ویژه شهرستان سیرجان که با حضور رئیس کل دادگستری استان کرمان و مسئولین مربوطه استان و شهرستان برگزار شد گفت: بررسی آمار اتهامات حوزه قضائی شهرستان سیرجان نشان می‌دهد سه اتهام اول این شهرستان در تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۳ سرقت موجب تعزیر، توهین به اشخاص و ضرب و جرح عمدی می‌باشند.

وی افزود: در شهرستان سیرجان در حوزه سرقت شاهد کاهش ۱۴ درصدی و در جرم ضرب و جرح عمدی هم شاهد کاهش ۴ درصدی هستیم.

وی با بیان اینکه بررسی آمار تصادفات شهرستان سیرجان بر اساس اطلاعات دریافتی از پلیس راه، نشان از کاهشی بودن پرونده‌های تصادف جرحی و فوتی دارد گفت: یکی از چالش‌های که همیشه مطرح می‌کنیم موضوع پایش تصویری می‌باشد که حائز اهمیت است که باید به ویژه در سطح اصناف شهرستان و همچنین مراکز مهم تجاری و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

قویدل، گفت: اتصال به سامانه “مها” پلیس و همچنین همکاری مردم به ویژه مراکز تجاری و صنعتی برای استفاده از همیاران پلیس، دستگیری و جلب محکومان متواری، ساماندهی اتباع غیرمجاز از موضوعات مهمی دیگری می‌باشند که در شهرستان باید مورد توجه قرار گیرند.

وی یکی از موضوعات مهم دیگر را ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی دانست و افزود: این موضوعات چالش‌های می‌باشد که در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان پیگیری و مطالبه می‌شود تا بتوانیم در بحث پیشگیری اقدامات خوبی را رقم بزنیم.

قویدل، با اشاره به اینکه در موضوع تصادفات هم هر چند که در شهرستان سیرجان شاهد کاهش تصادفات هستیم گفت: در حال حاضر بیش از بیست میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان از ابتدای سال ثبت شده است که ۲۷ درصد ترددها مربوط به محورهای مواصلاتی منتهی به سیرجان است

وی افزود: از ۱۰ محور اصلی پر تردد استان ۶ محور مربوط به شهرستان سیرجان است که محورهای مواصلاتی به مرکز استان و به استان‌های هرمزگان و فارس را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: محورهای مواصلاتی استان یکسری مشکلات دارند و بعضی از این محورها نیاز به بازسازی یا تعریض دارند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بحث تردد بسیار زیاد کامیون‌های حمل مواد معدنی یکی از چالش‌های شهرستان دانست و گفت: این ترددها موجب بروز تصادفات و تخریب جاده‌ها می‌شود و مطالبه دستگاه قضائی این است که هم برابر قانون برنامه هفتم و قانون بودجه کشور، صنایع و معادن تکلیف دارند در بحث بازسازی و بهسازی جاده‌ها کمک کنند.

قویدل، عدم صدور بارنامه حمل مواد معدنی در شهرستان سیرجان را یکی دیگر از چالش‌های این حوزه دانست و گفت: این از مطالبات دستگاه قضائی است و قطعاً حمل مواد معدنی باید با بارنامه باشد.

این مقام قضائی اظهار داشت: معادن تکلیف دارند در خروجی معادن دکه‌های صدور بارنامه و همچنین سامانه‌های توزین الکترونیک داشته باشند و در شهرستان سیرجان حداقل باید دو دستگاه توزین الکترونیک راه اندازی شود تا با این اقدامات شاهد کاهش تصادفات و آسیب‌های ناشی از آن خواهیم بود.

وی گفت: تحلیل وضعیت آماری سرقت سیم‌های برق در شهرستان سیرجان نشان می‌دهد تا پایان مهرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد کاهش ۷۶ درصدی سرقت‌ها هستیم.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *