استان: خوزستان
حوزه انتخابیه: اهواز، باوی، حمیدیه و کارون
شعار انتخاباتی: مطالبه گری مردمی برای اهواز آباد
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
صادق محمودی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
سوالات کشوری:
مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
درگیر کارهای اجرایی شدن، عدم وجود نظارت و شفافیت بر نمایندگان
مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
اصلاح قانون انتخابات مبنی بر وجود آزمون صلاحیت علمی داوطلبان، نمایندگی اصلاح قانون انتخابات مبنی بر سابقه فعالیت حزبی داوطلبان، نمایندگی اصلاح مبانی قانونی بر امکان نظارت مردمی و حزبی بر عملکرد نمایندگان، اصلاح مبانی قانونی بر لزوم ارائه عملکرد نمایندگان در وظایف تقنینی و نظارتی به صورت ۶ ماهه
نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تجمل گرایی مانع از ترجیح منافع عمومی بر منافع شخصی میشود و میتواند به آشفتگی اقتصادی و تورم دامن بزند. برای پرهیز از این آسیب باید نظارت بر نمایندگان و شفافیت عملکرد آنها تقویت شده و از نقش مردم در این زمینه استفاده گردد.
همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
کوتاه شدن مسیر مطالبات مردمی و رضایت عمومی. همراهی مردم در برنامههای اقتصادی دولت، کم شدن بروکراسی و تقویت نقش مدیریت دولتی، اصلاح تصدیگری بخش خصوصی، تقویت قوه قضائیه، افزایش امنیت و اقتدار بینالمللی تجلی این همراهی شفافیت مالی مدیران و نهادها، انتصابات لیاقت محور و رضایت عمومی است.
مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
خشم و بدبینی مردم به دولت و نمایندگان، عدم توسعه متناسب و عادلانه شهرها، افزایش مشکلات اقتصادی و شکاف طبقاتی.
مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
در دسترس مردم باشد و در مشکلات به مردم پاسخگو باشد. از نشست با جامعه مرفه و اشرافی پرهیز کند.
طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
دور اندیشی در تقنین و پرهیز از پرداختن به لوایح و طرحهای کم اهمیت، عدم اتلاف اعتبارات در طرحهای کم بازده در حوزه نمایندگی، تبیین واقعی مشکلات و خودداری از حرکات عوامفریبانه.
سوالات استانی:
کم آبی شدید حوزههای آبی و خشکیدگی اکثر رودخانهها و آبگیرهای استان، یکی از مهمترین مشکلات استان است. برای حل این معضل چه تدبیری دارید؟
این معضل تا حدودی مربوط به مدیریت منابع آبی در مصارف صنعتی، کشاورزی و خانگی میشود و نیاز به تدابیر ویژه در هر بخش دارد. از سوی دیگر خشکیدگی برخی تالابهای استان ناشی از فعالیت عمدی شرکتهای نفتی دارد و نیاز به تقویت نقش سازمان محیط زیست دارد. انتقال آب از سر شاخههای رودهای استان ظلم بزرگ دیگری در حق این استان بوده است. سدهای احداث شده در استان خود دلیل بزرگی بر افزایش تبخیرات منابع آبی و کم شدن حوزههای آبی زیرزمینی دارد. بنابراین تمام اینها بیانگر سوءمدیریت و عدم دوراندیشی در کار است.
خوزستان با وجود صنایع بزرگ فولاد، نفت، پتروشیمی و کشاورزی در رده بالای بیکاری کشور قرار دارد. به نظر شما علت چیست و چه تدبیری برای حل این مسئله دارید؟
خوزستان محل اشتغال غیر بومی شده است. راه حل این موضوع افزایش بومی گزینی و البته ارائه آموزش فنی رایگان به مردم جهت توسعه کسب و کار و همچنین مدیریت منابع آبی و احقاق حق آلایندگی و محرومیت توسط صنایع میباشد.
عدم توسعه و تقویت بازارچههای مرزی یکی از دیگر مسائل استان است. برای استفاده از ظرفیت بازارچههای مرزی چه برنامهای دارید؟
در این مورد پیگیری تمهیدات دولتی و مجوزات گمرکی توسط نماینده ضرورت دارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید