0

مسعود مهرجو

مسعود مهرجو
بازدید 101

استان: تهران
حوزه انتخابیه: دماوند و فیروزکوه

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
مسعود مهرجو یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:
رزومه:
– دانشجوی دکتری مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک و کارشناسی مهندسی معماری بافت فرسوده
-فعالیت ۲۱ ساله در حوزه‌های مدیریتی فرهنگی و منابع انسانی شهرداری تهران

سوالات کشوری:

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
نماینده مردم در مجلس دو وظیفه دارد، یکی قانون گذاری که بسیار مهم است و نقش دوم نظارت است، که بسیاری از افراد این مساله را سبک می‌انگارند و یا حال اجرای آن را ندارند، نظارت به تعبیر من یعنی یقه گرفتن، کار من به دلیل اینکه جهادی عمل کردم یقه گرفتن است.
قرار است، دولت سالی یک میلیون کار ایجاد کند، باید یقه اداره کار دماوند را گرفت و دید تا به حال چند شغل ایجاد کرده است.
نماینده نمی‌تواند شغل ایجاد کند، اجرایی نیست، باید نظارت کند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
من به واسطه کارهای جهادی که می‌کنم، با مشکلات مردم آشنا هستم، متأسفانه اصلاً صدای مردم در بسیاری از موارد به مسئولان نمی‌رسد، در همین دماوند اماکنی است، که واقعاً دیده نمی‌شود.
با دیدن این مشکلات وارد عرصه انتخابات شدم و قطعاً باید بپذیریم زمانی که نماینده اینچنین مردمی هستیم، تجمل گرایی مطرود است.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
متأسفانه در حال حاضر سیستم فسادزا است، باید کسی که مسئولیت پذیر در برابر مردم است، بیاید و برخلاف جهت آب دریا حرکت کند، چرا که کار بسیار سختی است.
ما باید با تدبیر حرکت کنیم و مسئولیت پذیر باشیم، کار جهادی کنیم و نتیجه با خدا است.
من از دل همین مردم و از کف جامعه آمده‌ام و ما نماینده دولت نیستیم، نماینده مردم هستیم، باید نظرات مردم را گرفته و به دولت منتقل کنیم.
بسیاری از افراد بنده را می‌شناسند، من سر سفره حلال بزرگ شه ام و برای نان حلال فعالیت می‌کنم، عین فعل حرام است، که از مردم رأی بگیریم، اما از آن‌ها غافل شویم، این دنیا می‌گذرد، اما در آخرت از این خبرها نیست، این حق الناس است، که از مردم غافل شویم.
*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟
فعالیت بنده در حوزه مردم است.

سوالات استانی:

*استان تهران با کمبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟
اقتصاد ما بیمار است، این سوال شما پیوست مردمی دارد، باید سفره مردم رنگین شود، چرا که نقدینگی زیاد و تورم بالا است، در همین فیروزکوه و دماوند، زمین خواری‌های زیادی شاهدیم.
من یک طرح دارم، که بیاییم و زمین را برای مسکن، اشتغال، ایجاد سرانه و رنگین کردن سفره مردم در اختیار سرمایه گذاران بگذاریم.
*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟
مقام معظم رهبری می‌فرمایند برای هر کاری باید پیوست فرهنگی داشته باشیم، حتی برای مهمانی رفتن باید پیوست فرهنگی داشته باشیم، در مورد آلودگی هوا نیز باید کار فرهنگی کنیم، در دماوند که بافت طبیعی و همراه با درخت و باغ و… است، نباید آلودگی باشد و بسیاری از کارهای ضدفرهنگی مثل سوزاندن برگ درختان و… سبب آلودگی می‌شود.
خدارو شکر در بافت شهری دماوند کارخانه یا نیست و یا کم است، خودروی فرسوده در دماوند نداریم و با کار فرهنگی بایستی با آلودگی هوا مقابله کرد، عده‌ای برگ درخت را می‌سوزانند، که کار بسیار بدی است.
البته در کلانشهر تهران کار از کار فرهنگی گذشته و مشکل نبود متولی واحد برای آلودگی هوا مشکل اصلی است، شهرداری یک تصمیم می‌گیرد، محیط زیست یک تصمیم و با هم هماهنگ نیستند.
*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟
یکی از مشکلاتی که در همه روستاهای دماوند فیروزکوه مشترک است، توسعه بافت روستایی است، مثلاً می‌بینیم، فرد ساختمان در روستا ساخته اما گاز به وی نمی‌دهند، خوب چرا اجازه ساخت دادید، که اکنون گاز ندهید.
باید بگذاریم، دماوند، بافت سنتی و زیبای خود را حفظ کند، این تغییر بافت در فرهنگ مردم نیز مؤثر بوده است، فضای بدی ایجاد شده و راهکار بنده این است، که در خرید و فروش‌های زمین نظارت بیشتری باشد، در تغییر کاربری‌ها باید دقت کرد.
گسترش ویلاسازی و از بین بردن باغ‌ها آسیب‌های فراوانی دارد و حاشیه نشینی افزایش یافته است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *