0

مهدی شهنازی جنگ‌تپه

مهدی شهنازی جنگ‌تپه
بازدید 90

استان: تهران
حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
شعار: تلاش برای تغییر در “انتخاب” امید برای بهبود در “نتیجه”

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
مهدی شهنازی جنگ‌تپه یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:
رزومه:
– غلامِ همتِ آنم که زیرِ چرخِ کبود / ز هر چه رنگِ تعلق پذیرد آزادست‎”‎
ما ملت ایران استحقاق بهترین‌ها را در تمام زمینه‌ها داریم. بیایید با همدلی و همکاری برای تحقق این مهم تلاش کنیم‎.”‎با سلام و درود به پیشگاه ملت شریف و بزرگ ایران‌زمین خصوصاً مردم عزیز.

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
ضعف نظارت و پیگیری و بازخوردگیری مصوبات و تصمیمات مجلس از حوزه اجرا. از جمله مهمترین موارد، عدم ارائه گزارش از نتایج اجرای شش برنامه پنج ساله اجرا شده کشور به ملت شریف ایران
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
برای نقش نظارتی از طریق مرکز پژوهش‌های مجلس، آسیب‌های حوزه اجرا که مورد انتقاد و مطالبه مردم می‌باشد شناسایی و با اعمال نظارت متمرکز و انطباق عملکرد با استانداردها و برنامه، با اصلاح روندها از طریق قانون‌گذاری در جهت رفع مشکلات و نارسایی‌ها و تحقق خواسته‌های به حق مردم جامه عمل بپوشاند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
در پاسخ به این سوال نظر همه عزیزان را به فرمان ملکوتی مولای متقیان امیر مؤمنان حضرت علی (ع) به مالک‌اشتر به عنوان والی مصر جلب می‌نمایم. امام جعفر صادق (ع) می‌فرماید: {کُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ} مردم را به غیر از زبانتان دعوت به دین کنید، تا سعی و کوشش و درستی و پرهیزگاری و خویشتن داری را از شما مشاهده کنند، بنابراین لزوم حفظ حمایت ملی و مردمی، عمل به فرمایش معصومین (ع) در زمینه تجمل‌گرایی و دنیادوستی است.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟
مهم‌ترین تجلی این همکاری و همراهی در دفاع از اسهمراهی و همکاری قوای سه‌گانه در چهارچوب قانون اساسی ضروریست. لیکن استقلال قوا نیز مورد تاکید قانون اساسی می‌باشد، به بیان ساده وجود همکاری و همراهی در جهت حفظ حقوق ملت و آزادی‌های فردی و اجتماعی و رفاه عمومی امری شایسته و خداپسند است. استقلال و امنیت پایدار، توسعه متوازن کشور و حقوق آزادی‌های فردی و اجتماعی است.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
مهم‌ترین سرمایه نماینده مجلس حمایت مردم و رأی دهندگان است، اگر نمایندگان به وعده‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی خود عمل نکنند و بعد از انتخاب و ورود به مجلس از وضعیت حوزه انتخابیه بی‌خبر بوده و پیگیری و دفاع لازم را از مزالبات مردم را نداشته باشند بالطبع این سرمایه اجتماعی و ملی را از دست خواهند داد و پایگاه مردمی آنان تضعیف خواهد شد.
*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟
وَأَوْفُوا بِالْعَهْدِ إِنَّ الْعَهْدَ کَانَ مَسْئُولًا آیه ۳۴ سوره مبارک اسرا. مستفاد از معنی آیه مذکور ویژگی مردمی بودن نتیجه وفای به عهد، عمل به وعده‌ها و گفته‌ها می‌باشد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
تک‌تک نمایندگان صرف نظر از حوزه انتخابیه به عنوان نماینده ملت ایران قسم یاد می‌کنند تا مدافع حقوق همه ملت باشند. بنابراین هر نماینده علاوه بر طرح نیازها، نارسایی‌ها و ضرورت‌های حوزه انتخابیه، وظیفه دارد در پیگیری طرح‌ها و مصوبات ملی و تصمیمات در این خصوص مشارکت فعال و مؤثر داشته باشد.

سوالات استانی:

*استان تهران با کمبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟
در کوتاه مدت ضروری است با بررسی لازم برآورد دقیق از نیازهای مناطق مذکور، همچنین منابع لازم جهت تأمین نیازها و رفع کمبودها تهیه و از طریق سازمان‌های مسئول در هر حوزه اقدامات اجرایی با تعیین سقف زمانی و به صورت جهادی اجرا شود.علاوه بر این در میان مدت و بلند مدت بایستی طرح‌ها و برنامه‌های لازم متناسب با افزایش جمعیت آماده و به طور مستمر در چهارچوب برنامه‌های توسعه اجرا شود تا از تراکم کمبودها جلوگیری و نیازمندی‌ها به موقع برآورده شود.
*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟
برای کاهش آلودگی هوا در تهران به نظر می‌رسد مناسب‌ترین روش کاربردی علاوه بر اقدامات صورت گرفته چند سال اخیر، بررسی تطبیقی و استفاده از تجربیات موفق سایر کشورها در رفع این معضل می‌باشد. همچنین در صورت ضرورت و نیاز و با توجه به اهمیت سلامت مردم به نظر من استفاده از تجربیات کارشناسان و شرکت‌های موفق بین‌المللی در این زمینه بسیار راهگشا خواهد بود.
*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟
عملکرد ناصواب دولت‌ها در بخش‌های مختلف از جمله عملکرد بی‌ضابطه در حوزه واگذاری مسکن مهر به افراد فاقد مسکن غیر بومی تهران، تمرکز کارخانجات و مراکز تولیدی در حومه تهران به جهت اشتغالزایی و وجود فرصت‌های شغلی تمرکز مراکز آموزش عالی و سازمان‌های دولتی در تهرانعملکرد ضعیف شورای شهر در تعیین طرح تفصیلی شهر و تعیین محدوده و برخورد به موقع و بدون تأخیر و پیش‌گیرانه با ساخت و سازهای غیرمجازهماهنگی و تعامل مؤثر بین سازمان‌ها و نهادهای موظف در این خصوص از جمله شهرداری‌ها، منابع طبیعی، فرمانداری‌ها، شوراهای شهر و روستا و سایر نهادهایی که در این امر ایفای نقش می‌نمایند. در صورت تحقق موارد فوق و رفع مشکلات مذکور معضل حاشیه نشینی و مهاجرت به تهران کنترل خواهد شد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *