به گزارش خبرگزاری مهر، ابوذر کرمی در حاشیه این مسابقات، اظهار کرد: از سال ۸۴ در مسابقات سراسری قرآن کریم حضور دارم و سطح آن هر سال بهتر از سالهای قبل میشود و امتیازات نزدیکتر به هم هستند که حساسیت ویژه ای ایجاد کرده است.
وی افزود: چهرههای جدیدی نیز حضور دارند که انگیزه بالایی برای شرکت در مسابقات دارند و نشان داده اند موفق تری بوده اند.
وی که متولد ۶۸ بوده و از ۱۶ سالگی وارد عرصه رقابت شده است، اظهار کرد: اکنون شرایط متسابقین به مرحلهای رسیده است که دیگر نمیتوان به راحتی تشخیص داد چه کسی رتبه میآورد درحالی که در گذشته با نحوه اجرای یک متسابق میتوانستیم وضعیت او را بفهمیم.
کرمی افزود: نمرات متسابقین صدمی با هم اختلاف دارند و کسانی که به مرحله کشوری میرسند، گلچین شده هستند به طوری که نیمی از متسابقینی که در مرحله مقدماتی بودند، بخش حفظ کل را بدون غلط خواندند.
وی که به عنوان معلم مدرسه نیز فعالیت دارد، افزود: یکی از خاطره انگیزترین اجراهایم در عید سال ۹۸ بود که برای زیارت به عتبات عالیات رفته بودیم و شب سال تحویل و ولادت امام علی (ع) در نجف تلاوت کردم.
وی گفت: خواهر و همسرم و برادر همسرم حافظ قرآن هستند که برادر همسرم رقیبم در مسابقات امسال بود اما بنا به دلایلی نتوانست خودش را به مسابقات برساند.
این حافظ قرآن تاکید کرد: امیدوارم حفظ قران وابسته به مسابقات نباشد و حتی اگر فردی نتوانست در مسابقات شرکت کند و موفق شود باز هم مسیر قرآنی خود را ادامه دهد چرا که آرامش را برای زندگیاش به ارمغان میآورد.
وی درباره خاطره به یادماندنی از اجرایش، گفت: سال ۸۴ که نوجوان ۱۶ ساله بودم برای مسابقات بین المللی به لیبی رفتم و اجرا داشتم. به نظر خودم تلاوتم معمولی بود ولی یکی از داوران که اهل سنگال بود آنقدر تحت تأثیر اجرایم قرار گرفت که گریه کرد و در پایان مسابقات آمد و به من گفت تو دعا کن من آمینت را میگویم. به او گفتم این اجرایی که به دلش نشسته است، کار خدا بود که بر روحش تأثیر گذاشته است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید