به گزارش خبرنگار مهر، محمد جباری صبح پنج شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: خروجی جلسات مبارزه با مواد مخدر از اهمیت زیادی برخوردار است و باید مصوبات جلسه با رویکرد پیشگیرانه محور رقم بخورد.
وی با بیان اینکه فلسفه تشکیل این شورا هماهنگی دستگاهها و اجرای وظایف هر دستگاه در زمینه مبارزه با مواد مخدر است، افزود: باید شیوه نامه منظمی برای این موضوع تدوین شود و کارگروهی ذیل کمیته قضائی برای پیگیری این مهم ایجاد شود تا شیوه نامهای در رابطه با وظایف دستگاههای اجرایی مختلف در حوزه مبارزه و پیشگیری با مواد مخدر ارائه دهد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان اعلام کرد: ظرفیتهای قانونی دستگاهها باید استخراج شود تا بتوان نقش مطالبه گری از دستگاهها را بتوانیم داشته باشیم.
جباری با اشاره به قانون بودجه و معادن اعلام کرد: یک درآمد حاصل معادن ظرفیت خوبی است که میتوان به پیشگیری از مواد مخدر تخصیص یابد.
وی یکی از دغدغههای مبارزه با مواد مخدر را کودکان خیابانی، کودکان بدسرپرست و بی سرپرست دانست و گفت: این کودکان زمینه آلوده شدن به مواد مخدر و توزیع مواد مخدر را دارند و در معرض آسیب هستند و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به دنبال اقدامات دفعی است و یکی از سیاستهای تدافعی این شورا میتواند بهره برداری از موفقیت برخی استانها برای مبارزه با مواد مخدر باشد.
وی با اشاره به اینکه زبانه آسیب مواد مخدر بیشتر متوجه قشر جوان است، افزود: دولت برنامهریزی حمایتگرانه در آینده دارد و نمایندگان انقلابی پیگیر هستند تا مراکز شغل و زندگی را در قالب طرح مطرح کنند.
جباری بیان کرد: باید بهزیستی با راه اندازی مراکز «شغل و زندگی» بتواند در زمینه پیشگیری از مواد مخدر قدم بردارد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان یادآور شد: بانک اطلاعاتی که شامل مشخصات افراد توزیع کننده جزئی مواد مخدر باشد را باید تشکیل دهیم.
وی اضافه کرد: باید خانوادهها نیز فرهنگسازی کنند که در مبارزه با مواد مخدر سهمی ایفا کنند و اجازه ندهند فرزندانشان گرفتار این آسیب شود.
وی امر مبارزه با مواد مخدر را وظیفهای حاکمیتی دانست و گفت: علیرغم این مهم نیاز به همراهی تشکلهای مردم نهاد و به ویژه خانوادهها است تا جوانان ما گرفتار این آسیب نشوند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید