به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی پیش از ظهر دوشنبه در نشست مشترک با مدیران بهزیستی، کمیته امداد و فنی حرفهای استان کرمان، به تشریح برنامههای عملیاتی- راهبردی ابلاغی از سوی معاونت راهبردی قوه قضائیه پرداخت.
وی بر ضرورت اهتمام به برنامهریزی پیرامون امور محجورین و ایجاد زمینههای اشتغال برای آنان تأکید کرد.
بخشی بیان کرد: شناخت عوامل انحراف و بزهکاری کودکان و نوجوانان و اتخاذ تدابیر صحیح پیشگیرانه در سطح افراد و گروههای در معرض خطر بزهکاری، در کاهش جرایم این گروه سنی تأثیر مستقیم و غیر قابل انکاری دارد.
دادستان کرمان افزود: تجربه برخی کشورهای همسایه در خصوص افزایش نرخ مهاجرت و یا متأسفانه افزایش نرخ تروریسم حاکی از عدم توجه به اطفال و نوجوانان در معرض خطر است.
بخشی گفت: اجرای برنامههای راهبردی در خصوص مهارتآموزی، ساماندهی کودکان کار و منع آنان از ورود به بزهکاری، تکدیگری و زبالهگردی نقش مهمی در پیشگیری از این جرایم دارد.
وی تاکید کرد: تشکیل بانک اطلاعاتی از ایتام و کودکان در معرض خطر توسط نهادهای متولی از جمله بهزیستی و کمیته امداد حائز اهمیت است.
بخشی ادامه داد: ضرورت دارد با استفاده از اطلاعات افراد نیازمند به تفکیک هر شهرستان، بتوانیم از سازمان فنی و حرفهای و حامیان مالی ایتام و خیرین استفاده کنیم.
دادستان کرمان خاطرنشان کرد: استخراج و اعلام بانک اطلاعاتی ایتام نیازمند و کودکان در معرض خطر استان کرمان، از سوی نهادهای کمیته امداد و بهزیستی ضروری است.
وی اظهار کرد: با تهیه این بانک اطلاعاتی، ضمن جامعه پذیر کردن این دسته از افراد، میتوان از تبدیل آنها به بزهکار جلوگیری کرد.
بخشی در پایان گفت: کانون اصلاح و تربیت ملزم است پس از ترخیص نوجوانان بین ١۵ تا ١٨ سال چنانچه نیازمند حرفهآموزی باشند آنها را به منظور ارتقای سطح سواد و آموزش به سازمان فنی حرفهای استان معرفی کند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید