0

بی توجهی به نقش و جایگاه بانوان در جامعه آسیب زا است

بی توجهی به نقش و جایگاه بانوان در جامعه آسیب زا است
بازدید 15

به گزارش خبرگزاری مهر، سیده فائزه موسوی در آئین قدردانی از بانوان بازنشسته، کارمند و داوطلب جمعیت هلال احمر زنجان، افزود: بانوان در بحث زنانگی نقش و جایگاهی در جامعه دارند که باید به آن بپردازند و بابت آن بر خود ببالند.

وی اظهار داشت: ایفای نقش زنانگی و مادرانه و توجه به نقش و وظایف آن، اولین و مهمترین کاری است که باید بانوان به آن توجه داشته باشند.

موسوی یادآور شد: بی توجهی به نقش و جایگاه زنان باعث می‌شود که دچار آسیب‌های جدی در زندگی و جامعه شویم درحالیکه اگر بانوان جایگاه و هویت زنانه خود را پیدا کنند و مردان در هویت و جایگاه مردانگی خود قرار بگیرند، آن وقت در جامعه‌ای ایده‌آل زندگی می‌کنیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان گفت: خداوند نقش بزرگی در سیرت زنان قرار داده است تا انسان‌های بزرگ را تربیت کنند.

موسوی افزود: این تربیت‌ها الزاماً به شغل، سواد، توانمندی و موقعیت‌های اجتماعی بانوان ربطی ندارد وگرنه مادران کم سواد و بی سواد نمی‌توانستند مردان بزرگی را تربیت کنند که منجر به متحول شدن دنیا شدند.

فاطمه (س) دوست‌دار و محبوب رسول خدا (ص) بودند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز در این جلسه، گفت: پیامبر اکرم (ص) حضرت فاطمه (س) را «حانیه» نامیدند؛ یعنی بانویی که با شوهر و فرزندانش بسیار مهربان و دلسوز بود و «حبیبه» گفتند؛ یعنی دوست دار و محبوب رسول خدا (ص) بودند.

حجت الاسلام جواد نصیری افزود: پیامبر (ص) در آستانه رحلتش دست حضرت فاطمه زهرا (س) را گرفت و در دست علی (ع) گذاشت و فرمود: «ای ابوالحسن این ودیعه خدا و ودیعه رسولش محمد نزد توست، حق خداوند و حق مرا در مورد آن رعایت کن و می دانم رعایت خواهی کرد».

وی در ادامه با اشاره به بیانات امام صادق (ع)، خاطرنشان کرد: اگر دوستی‌ها، دشمنی‌ها، بذل و بخشش‌های کسی برای خدا باشد، حضرت فاطمه زهرا (س) به بالاترین درجات ایمان رسیده و ایمانش کامل شده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: ابراز مهر و محبت، دل‌های مشتاق را صید و آتش کینه‌ها و اختلافات را خاموش می‌کند همچنین افسردگی‌ها را معالجه و سخت‌ترین شرایط زندگی را تحمل پذیر می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) با بوسه زدن بر دستان فاطمه (س) و ابراز محبت ویژه به او در پیش چشمان دیگران، بنیان مهر و وفا، روابط عاطفی و آئین مهرورزی را در منطقه‌ای استوار ساخت که به غیر از خشونت و بربریّت چیز دیگری در آن حاکم نبود و زنده به گور کردن دختران در آن سنتی دیرین به شمار می‌رفت.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *