خبرگزاری مهر، گروه استانها – علی ستاری: خمیر مایه «ایالات متحده آمریکا» با خشونت، قتل، غارت و بدعهدی شکل گرفته است، اگر به نوشتارهای دوران ورود اروپاییها به قاره آمریکا دقت کنید خواهید دید که «آتش افروزی» جزوی جداناپذیر از ماهیت و هویت اروپاییهایِ آمریکایی بوده است، آتشی که به مانند آبی که آن چوپان به شیر گوسفندانش میبست و روزی سیلی شد و گوسفندان را با خود برد برای آمریکاییها نیز روز به روز گسترده شد و تبدیل به آتشی خانمان سوز شد که نه اولین حریق گسترده آمریکا است و نه آخرین حریق گسترده برای آنها.
بدون شک، مخربترین آتش برای ایالات متحده آمریکا «حکمرانان طمع کار» این کشور هستند که گام به گام آمریکا را به سوی افول و فروپاشی کامل هدایت میکنند.
خون، آتش، درد و مرگ تنها دستاورد حکمرانان آمریکایی
حکمرانی آمریکا تاکنون در دست سیاستمدارانی بوده است که به جای توجه به خواستهای عینی و حقیقی مردم آمریکا به دنبال ماجراجوییهای غیر منطقی در نقاط دیگری از جهان بودهاند.
بین ویتنام تا آمریکا یک اقیانوس بزرگ فاصله وجود دارد و عملاً این دو کشور هیچ قرابتی به هم ندارند، اما بر اثر جنایت سردمداران آمریکا بیش از یک میلیون نفر انسان از طرفهای درگیر جان خود را از دست دادند و طبق منابع آمریکاییها ۵۰۰ هزار تن بمب بر سر مردم ویتنام خالی کردند.
آمریکاییها در منطقه غرب آسیا دنبال چه میگشتند که عامل جان باختن بیگناهان زیادی در ایران و افغانستان و عراق شدند.
نقش آمریکا در ایجاد و تشکیل داعش هم که بحرانهای امنیتی و انسانی دهههای گذشته را به وجود آورد کاملاً مشهود بود.
آمریکا امروز مسئول مستقیم خون حدود ۵۰ هزار مرد، زن و کودک جانباخته در غزه و سرزمینهای اشغالی است از این رو به تعبیر رهبر معظم انقلاب «وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود.»
طوفانی که عامل آن خود آنها هستند و باید منتظر بدتر از اینها هم باشند.
قدرت آمریکا توهمی بیش نیست
محمد رضا وجدان حقیقی، فعال سیاسی و اجتماعی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار مهر، آتشسوزیهای اخیر در آمریکا را نه تنها یک فاجعه زیستمحیطی بلکه نمایانگر ناکارآمدی ساختارهای دولتی این کشور دانست و گفت: بحران آتش سوزی و واکنش آمریکاییها در مواجهه با بحران نشان داد که قدرت آمریکا توهمی بیش نیست و ابرقدرت بودن آمریکا متأثر از نگاه غرب گرایانه برخی جریانهای سیاسی و اجتماعی است که در سراسر دنیا از جمله کشور ما نیز وجود دارد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر افول آمریکا، گفت: آمریکاییها هزینههای زیادی را برای جنگ افروزی در نقاط مختلف دنیا پرداخت کردهاند ولی امیدواریم این آتش سوزی کمی آنها را به خود مشغول کند و به فکر توسعه زیرساختهای اجتماعی خودشان باشند، تصاویری که از ضعف در تجهیزات آتش نشانها منتشر شد، هیچ مطابقتی با چهرهای که سینما و رسانه از آمریکا ساخته بود نداشت.
زمانی برای سوال مردم آمریکا از سیاستمداران
وجدان حقیقی گفت: ما با آمریکایی روبرو هستیم که بالغ بر ۲۰ میلیارد دلار تسلیحات در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است تا با آن کودکان و زنان بیدفاع غزه را به خاک و خون بکشد، در چنین شرایطی بهتر نیست مردم آمریکا این سوال را نخست از خود و سپس از سیاستمدارانشان بپرسند که اولویت آمریکا کجاست؟ رسیدگی به خدمات اجتماعی، توسعه زیرساختها یا ماجراجویی و جنایت در غزه و یمن و سوریه؟ شعلههای آتش در آمریکا باید موجب بیداری مردم جهت جلوگیری از ادامه جنایات رهبرانشان شود.
این فعال سیاسی و اجتماعی همچنین به ناتوانی مزمن دولت آمریکا در مدیریت بحرانها اشاره کرد و ادامه داد: مسئله جنایتکار بودن آمریکا محدود به یک حزب یا دوره خاص نیست و ریشههای عمیقتری در ساختار سیاسی و اقتصادی این کشور دارد، دموکراتها و جمهوری خواهان متأسفانه برای جنایت و کشتار مردان و زنان بیگناه و حمایت از جنایتکاران با هم رقابت دارند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید