به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی کارآموزیان امروز در گفتوگو با خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر ایران اسلامی اظهار کرد: شهدا همواره زنده و عند ربهم یرزقون هستند، حیات و ممات آنان صفتی برای حیات طیبه و مصداق آیه شریفه «و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون» است.
وی با اشاره به اینکه در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی زنان و مردان مجاهد تا پای جان برای اهتزاز پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران نقش آفرین بودند، افزود: یادآوری رشادتها و فداکارهای زنان شهیده در معرفی الگو به جامعه به ویژه نسل جوان و زنده نگه داشتن مفاخر دینی و ملی دارای اهمیت بوده و شایسته است در این مسیر گامهای مؤثری برداشته شود.
مسؤول سازمان بسیج رسانه با اشاره به جایگاه والای بانوان شهید در طول عمر به برکت انقلاب اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از بانوان شهیده دوران دفاع مقدس منتسب به جامعه رسانهای کشور بودند، شهید شاخص بسیج رسانه کشور در سال ١۴٠٣ به نام اولین بانوی شهیده رسانه کشور مزین شده است.
کارآموزیان با بیان اینکه شهیده «طاهره حدادنژاد» اولین بانوی شهیده رسانه کشور به عنوان شهید شاخص سال سازمان بسیج رسانه کشور معرفی شده است، افزود: معرفی ویژه شهیده شاخص والا مقام رسانه کشور برای اولین بار آبان ماه ١۴٠٢ در اختتامیه دومین جشنواره ملی رسانهای بانوان حریم رسالت در زیباکنار استان گیلان صورت گرفت.
مسؤول سازمان بسیج رسانه با اشاره به زندگی نامه شهیده رسانه کشور «شهیده طاهره حدادنژاد» گفت: «شهیده طاهره حدادنژاد» چهارم فروردین ماه سال ۱۳۳۸ در شهرستان بندرانزلی به دنیا آمد و پس از اخذ مدرک دیپلم وارد عرصه رسانه و به استخدام صدا و سیما در آمد.
کارآموزیان با بیان اینکه «شهیده طاهره حدادنژاد» به همراه همسر و جنین ماهه اش که هنوز به دنیا نیامده بود، به مقام بلند شهادت نائل آمدند، افزود: «شهیده حدادنژاد» همراه همسر و فرزندهفت ماهه اش که هنوز به دنیا نیامده بود در خیابان میرداماد و میدان محسنی تهران (مادر جدید) با بمباران هوایی و اصابت خمپاره به شهادت رسیدند.
وی با بیان اینکه مزار تنها شهیده رسانه کشور در گلزار شهدای شهرستان انزلی واقع در استان گیلان قرار دارد، افزود: میدان محسنی تهران محل اصابت خمپاره و شهادت «شهیده حدادنژاد» را به خاطر شهادت این بانوی والامقام و فرزند شهیدش «میدان مادر» نام نهادهاند.
مسؤول سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه شهیده حدادنژاد اسطوره مادری پاک و نجیب بوده که علاوه بر نقش رسانهای نقش مادری او نیز ماندگار شده است، افزود: مجسمه «نرگس عاشقان» (تندیس مادری که باردار است) را به یاد شهیده طاهره حدادنژاد ساخته و در سال ۱۳۷۳ در آن مکان نصب کردند.
کارآموزیان با اشاره به اینکه شهیده حدادنژاد علاوه بر فعالیت رسانهای و اجتماعی، سایه زن را گرمابخش کانون خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی میدانست، گفت: این شهیده والا مقام نقش زنان و بانوان را اثر بخش در جامعه دانسته و معتقد بود که علاوه بر فعالیت اجتماعی و اثر گذار باید بتواند با فعالیت و کار خود از زحمات پدر و مادر قدردانی کند.
وی با بیان اینکه اولین شهیده رسانه کشور به عنوان شهید شاخص سازمان بسیج رسانه کشور معرفی شده است، افزود: همکاران، خبرنگاران و اصحاب رسانه به ویژه بانوان رسانهای کشور با تاسی از شهدای والامقام به ویژه شهدای عرصه رسانه، با قلمها، روشنگریها و تبیین واقعیات در خط مقدم مقابله با جنگ نرم قرار گرفته و با آگاهی بخشی، روشنگری و الگوسازی برمبنای ارزشهای ایرانی اسلامی گامهای مؤثری بر میدارند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید