به گزارش خبرنگار مهر، سازمان اوقاف و امور خیریه با صدور بیانیه ای در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن رئیس دفتر سیاسی حماس، شهید اسماعیل هنیه، خون سرخ آن شهید والامقام را ضامن پیروزی خط جهاد و مقاومت را دانست.
متن این بیانیه به این شرح است:
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَی مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا.
همانا خداوند جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری کرده است، همانها که در راه خدا جهاد میکنند پس (دشمنان دین را) به قتل میرسانند و (یا خود) کشته میشوند، و این وعده قطعی خداوند است. (سوره توبه، آیه ۱۱۱)
رژیم سفاک صهیونیستی در تهران با حمله به محل اقامت رئیس دفتر سیاسی حماس، شهید اسماعیل هنیه، این مجاهد نستوه را در حالی که میهمان مراسم تحلیف نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران بودند بههمراه محافظشان به شهادت رساند و با این عمل ددمنشانه کوشید تا سرپوشی بر شکست سربازان خسته و فرسودهی خود در جبههی مقاومت غزه بگذارد که پس از ماهها کشتار و ددمنشی هنوز از پس مجاهدان و دلاوران حماس برنیامدهاند، غافل از اینکه خون سرخ شهید هنیه پیروزی خط جهاد و مقاومت را بیش از پیش تضمین خواهد کرد.
شهید سرفراز و والامقام اسماعیل هنیه را چه باک از شهادت زیرا که پیش از نیز خون بسیاری از خویشان و بستگانش و از جمله سه فرزند دلاور و یک نوادهی رشید خود را تقدیم آرمان آزادی فلسطین کرده بود خود نیز همواره آماده و مشتاق شهادت بود و قبلاً نیز چندین عملیات ترور خودش توسط رژیم صهیونیستی را ناکام و نافرجام گذاشته بود.
حیات باسعادت شهید هنیه در همهی عمر بابرکتش با جهاد و شهادت درهم تنیده بود. ایشان در سال ۱۹۶۳ متولد شد. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را در اردوگاه الشاطی در نوار غزه و تحصیلات دبیرستان را در دانشسرای دینی الازهر کامل کرد و در سال ۱۹۸۱ برای تحصیل در رشته زبان عرب وارد دانشگاه اسلامی غزه شد. با ورود به دانشگاه به عضویت انجمن اسلامی این دانشگاه در آمد و از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۴ عضو شورای دانشجویی دانشگاه شد و در سال ۱۹۸۵ بهمدت یک سال ریاست شورای دانشجویی دانشگاه را بر عهده داشت. سپس به فعالیتهایی جهادی پیوست که در ادامه به عضویت وی در گروههای مقاومت فلسطینی و نهایتاً تبعیدش به همراه ۴۱۵ نفر از رهبران و فعالان حماس و جهاد اسلامی به مرجالزهور در جنوب لبنان منجر گردید. این شهید سرفراز مدتی نیز از ۲۹ مارس ۲۰۰۶ تا ۱۴ ژوئن ۲۰۰۷ نخستوزیر دولت خودگردان فلسطین بود و از ۶ مه ۲۰۱۷ به عنوان رئیس جدید دفتر حماس، جایگزین خالد مشعل شد. شهید هنیه پیشتر هم هدف چندین مورد ترور قرار گرفته بود، از جمله در سال ۲۰۰۳ که عملیات ترور او در دیدار با شیخ احمد یاسین به دست تروریستهای ارتش رژیم صهیونیستی ناکام مانده بود.
اکنون این رژیم اشغالگر و جنایتکار، پس از حدود یکسال کشتار و سلاخی مردم بیدفاع فلسطین و زنان و کودکان مظلوم و بیپناه غزه، در نهایت استیصال و درماندگی و یأس از مقاومت خللناپذیر جهادگران حماس، به ترور ناجوانمردانهی مردان مجاهد حماس در خارج از جبهههای جنگ روی آورده است، غافل از آنکه جبههی مقاومت حماس شکستناپذیر است و با این ترورهای کور حتی قویتر و شکستناپذیرتر خواهد شد، چنانکه تاکنون چنین بوده است و بهفرمودهی قرآن کریم: وَ لایَزِیدُ الظَّالِمِینَ إِلَّا خَساراً.
سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن عرض تسلیت واقعهی شهادت مجاهد سرفراز، شهید اسماعیل هنیه، به محضر مقام معظم رهبری، ملت آزادهی ایران اسلامی، و مسلمانان مظلوم غزه، رجاء واثق دارد که خون پاک و مطهر این شهید عزیز و سایر شهیدان غزهی خونین ضامن پیروزی خط جهاد و مقاومت و آزادی قدس شریف از لوث وجود اشغالگران خواهد بود، انشاءالله بِمَنّهِ وَ کَرَمِهِ.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید