0

زهرا ایران نژاد

زهرا ایران نژاد
بازدید 40

استان: زنجان
حوزه انتخابیه: زنجان و طارم
شعار انتخاباتی: (کسب رضای الهی و کار برای مردم)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
زهرا ایران نژاد یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

– در سال ۱۳۵۱ در خانواده‌ای با اصالت، متدین و متعهد در تهران به دنیا آمدم و در سال ۱۳۵۵ بنا به انتقال کاری پدر به زنجان آمده و تا کنون در زنجان به سر می برم، و با یاری خدا مشغول انجام وظایف محوله با تعهد کاری می‌باشم.
-دارای بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، فعالیت در حوزه‌های معاونت غذا و دارو و معاونت آموزشی دانشگاه، سابقه تدریس در دانشگاه آزاد اسالمی زنجان، تألیف و چاپ چندین کتاب و مقاله در زمینه‌های شغلی، مدرس دوره آموزشی تخصصی کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی کشور، حضور در ستاد پاسخگویی و ثبت ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در استان

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم اجماع نظر
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
به کارگیری نیروهای خیرخواه مردم و مردم مداری بر اساس مصلحت نظام
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تغییر در دیدگاه‌ها و جنبه‌های اخلاقی، و ترویج فرهنگ ساده زیستی ایرانی اسلامی
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟
بر اساس فرمایشات و توصیه‌های دین مبین اسلام، مشورت و اجماع نظر (عقل جمعی) در امور موجب پیروزی و رسیدن به نتایج اصولی و منطقی می‌شود.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
دلسردی از عملکرد مسئولین و عدم همراهی با دولت مردان در امورات مهم مملکتی. ان‌شالله به زودی به تحقق رساندن شعار: «دولت مردمی – ایران قوی»
*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟
همراهی و هم درد بودن با مردم و همیشه خود را جزئی از مردم دانستن با در نظر گرفتن آیه شریفه ۲ از سوره صف که می‌فرماید: چیزی را نگوییم که نمی‌توانیم به آن عمل کنیم. اجتناب از ارائه چشم اندازهای غیر واقعی و عملی، و ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌ها بر اساس شرایط و ظرفیت‌های موجود باشد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
همراه شدن با نظرات سایر مسئولین صاحب نظر و نخبه در آن امورات و ارائه پیشنهادات خود با در نظر گرفتن عقل جمعی و مصلحت نظام و مملکت

سوالات استانی:

* با وجود ۳۲۸ پروانه بهره برداری، ذخیره قطعی معادن به میزان ۶۱۰ میلیون تن و وجود ۳۵ نوع ماده معدنی، برنامه شما برای بهره برداری از ظرفیت معادن در استان زنجان چیست؟
با در نظر گرفتن؛ اصل مدیریت و توزیع عادلانه منابع ملّی، به نظر اینجانب بهره برداری از منابع معدنی موجود نیاز به نظرات کارشناسی تخصصی و قوی در این حوزه و در نظر گرفتن تمامی جوانب و صلاحدیدهای مملکتی در ابتدای تصمیم گیری ها دارد، تا بتوان بازدهی منطقی را به دست آورد. در ضمن نظر اینجانب در بهره وری و خصوصی سازی منابع خیلی مساعد نمی‌باشد، زیرا در اکثر موارد بصورت غیر اصولی و کارشناسی شده، و با منطق انتفاع شخصی عمل می‌شود.
* با توجه به سکونت بیش از ۶۰ هزار زنجانی در مناطق حاشیه‌ای، تدبیر شما برای حل معضل حاشیه نشینی در زنجان چیست؟
در وهله اول؛ ترویج و فرهنگ سازی به ساده زیستی اسلامی ایرانی، و سپس رسیدگی به بهبود زیر ساخت‌ها و بهره برداری از منابع موجود در بخش‌ها و روستاها، به منظور توسعه اشتغال پایدار در شهرها و روستاها از سوی دولت (با تنظیم گریه‌ای بخشی، فصلی، و محلی) در جهت مهاجرت معکوس، است.
* برنامه شما برای توسعه زیرساخت‌های ۲۰ شهرک صنعتی در استان زنجان چیست؟
با در نظر گرفتن؛ حمایت همه جانبه دولت از تولیدات داخلی ضروری و با کیفیت، قبل از شروع به فعالیت، نیاز به تصمیم گیرهای تخصصی و کارشناسی شده (دولتی – مردمی) است تا پروژه‌ها به صورت نیمه کاره و یا غیر قابل بهره برداری باقی نمانند، وگرنه دولت در این زمینه متحمل خسارات عدیده ای خواهد شد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *