به گزارش اقتصادما به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی استاد گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کم شنوایی و گوش دردها نیازمند بررسیهای پزشکی استگفت:جرم داخل گوش که در اغلب مواقع یک سد دفاعی برای آن محسوب میشود، تنها در صورتی که فرد نسبت به آن احساس ناخوشایندی دارد باید توسط پزشک متخصص جرم زدایی شود.
دکتر محمد رضا شریفیان، افزود: در کم شنواییهای ناگهانی یک طرفه که به آن کم شنوایی حسی- عصبی ناگهانی گفته میشود، فرد بدون مشکل قبلی و به صورت ناگهانی احساس سوت و زنگ درگوش خود میکند که میتواند همراه با احساس سرگیجه و افت شنوایی یا کری به صورت ناگهانی باشد و ناشنوایی ناگهانی یک طرفه اتفاق بیفتد. علت عمده این اختلال هم عوامل ویروسی، به ویژه ویروس تبخال میتواند باشد.
وی گفت: توصیه ما در چنین شرایطی آن است که فرد مبتلا، به پزشک متخصص مراجعه کرده تا درمانهای مناسب انجام شود؛ این امر اغلب به بهبودی و برگشت شنوایی کمک میکند، در مواردی هم که این اقدام درمانی صورت نگیرد ممکن است فرد دچار کری یک طرفهی دائم در گوش خود شده و بهبود نیابد، همچنین در برخی موارد بهبود خود به خودی نیز اتفاق میافتد.
دکتر شریفیان گفت: اساس درمان بیماریهای گوش، تشخیص به موقع بوده و با توجه به این که گوش یک عضو حساس و بعد از بینایی یکی از حواس مهم انسانها است، افراد باید علاوه بر اجتناب از خود درمانی، از داخل کردن اجسام به گوش خودداری و در صورت ورود جسم به داخل گوش به متخصص مربوطه مراجعه کنند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید