به گزارش خبرگزاری مهر، عباس صوفی در نشست با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان و معاونین وی با محوریت بررسی مشکلات و دغدغههای حوزه آبرسانی همدان با بیان اینکه پایدارسازی در حوزه آب و فاضلاب یک موضوع حیاتی است، اظهار کرد: امسال از اعتبارات ملی در مجلس ۲,۰۰۰ هزار میلیارد تومان برای جلوگیری از هدررفت و نوسازی شبکه اعتبار لازم دیده شده برای همین برای جذب منابع مدیران باید تمام توان خود را به کار گیرند.
وی افزود: تنش بزرگ آبی ۱۴۰۱ در همدان به عنوان یک بحران ملی بود که آن تنش تلخ با جهادی بزرگ توسط افراد مختلف حل شد هر چند ممکن است امروز ناترازی و مشکلاتی هم در حوزه آبرسانی داشته باشیم، اما خروج از آن بحران اتفاق بسیار خوبی برای استان و حتی کشور بود.
صوفی با اشاره به اینکه حوزه آبرسانی به شهر و روستا یک کار مقدس در کنار مسئولیت اداری است و نزد خداوند اجری عظیم دارد، افزود: برخی حوزهها نیاز به کار مضاعف دارد تا اثرات آن به سود مردم باشد.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای ملی نهایت بهره را برای حل معضلات برد، تصریح کرد: در حوزه آبرسانی و توسعه شبکه فاضلاب در شهرها و روستاها برای استفاده از ظرفیتهای همه دستگاههای مرتبط باید نقشه راه داشت تا با یک تقسیم کار درست و تزریق منابع مالی، شاهد اتفاقاتی بهتر باشیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مطالبهگری مدیران نقش مهمی در توسعه دارد، اضافه کرد: چه در حوزه ارتقای کیفی و چه در حوزه پایدارسازی آب باید هدف و برنامه داشت.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به در پیش بودن سفر وزیر نیرو به همدان، اظهار کرد: درباره سفر علیآبادی به همدان، چند موضوع کلی در دستور کار داریم که تکمیل تصفیهخانه آب برای بالا بردن کیفیت آب یکی از جمله موضوعات در دستور کار خواهد بود.
صوفی ادامه داد: موضوع نیروگاه را خود وزیر هم در مورد آن اصرار به شروع عملیات برج خشک دارد که این موضوع نیز یکی از موضوعات در دستور کار در سفر وزیر نیرو به استان بوده ضمن اینکه جذب اعتبار برای توسعه شبکه آب و فاضلاب شهرها و روستاها را نیز میتوان از دیگر موضوعات در دستور کار در سفر وزیر نیرو به استان دانست.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید