به گزارش خبرنگار مهر، پایداری سایتهای مخابراتی در شرایط خاص، همواره موضوعی مهم و حیاتی برای مدیریت پدافند غیر عامل محسوب میشود.
کهگیلویه و بویراحمد با توپوگرافی کوهستانی، در طول سالهای مختلف با چالش نقاط کور تماس و اینترنت همراه بوده است.
با تلاشهای شکل گرفته در دولتهای مختلف، بخشی از مشکلات زیرساخت ارتباطی برطرف شده، اما پوشش خدمات ایده آل، همچنان به عنوان موضوعی مهم قابل لمس است.
در پاییز ۱۴٠۳ و اعمال خاموشیهای برنامه ریزی شده و یا تعمیرات زمان بر خطوط با چاشنی قطع جریان برق، ضعف سایتهای متعدد شهری و روستایی اپراتورهای مختلف را نمایان شد.
قطع برق باعث میشود سایتهای مخابراتی توان ارسال و دریافت سیگنال خود را از دست بدهند و در زبان ساده «بی تی اس» ها از مدار خدمات خارج شوند.
در کهگیلویه و بویراحمد نیز، این مسئله چالش ساز شده و خروج «بی تی اس» ها از مدار سبب قطع آنتن، اینترنت پایدار و اختلال در خدمات پایدار میشود.
عموماً همپوشانی «بی تی اس» ها در مناطق شهری نیز به علت بردهای متفاوت ایستگاهها و اپراتورهای متولی مطلوب نبوده و قطع برق یک منطقه میتواند اپراتورها را از مدار خارج کند.
در هفتههای اخیر، قطع برق مناطق ضعف سایتهای مختلف را محسوس ساخته و مشخص میکند که این سایتها حتی یک دقیقه پس از قطع برق توان خدمات پایدار را ندارند.
برای مثال منطقه محمودآباد در نزدیک ترین نقطه از پوشش گسترده «بی تی اس» ها از مواردی است که با قطع برق، خدمات اینترنت اپراتورها دچار مشکل میشود.
در منطقه پر جمعیت دشتروم نیز چنین مشکلاتی پر واضح دیده میشود و چندین کیلومتر مسیر فاقد هرگونه پوشش تماس و اینترنت میشود.
به نظر میرسد اپراتورها باید نسبت به اورهال وضعیت باتریهای هر سایت اقدام کرده تا مشکلات ذخیره انرژی برق برای زمان قطعی برطرف شود.
همچنین باید مشخص شود چه میزان استانداردهای نگهداری باتریها رعایت شده و چه تعداد باتری فاسد در سطح سایتها وجود دارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید