به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رسولی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح اهداف جشنواره اظهار داشت: جشنواره بین المللی قصه گویی با هدف ترویج فرهنگ قصهگویی و ارتقای مهارتهای کلامی و خلاقیت دانشآموزان برگزار شده و در این برنامه، قصهگویان برتر استان در بخشهای مختلف به ارائه آثار خود میپردازند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر با تشریح برنامههای نیم روز نخست جشنواره افزود: در بخش سنتی کلاسیک، مکیه موسوینژاد از شهر وحدتیه با قصه «لجوج»، عاطفه مردانی از شهر نخل تقی با قصه «موش کور و دانه سیب»، معصومه حسینی از شهر بردخون با قصه «میخ خانه پدری»، پگاه ایزدپناه از شهر بوشهر با قصه «بزرگ قد یه دکمه» و بتول کیمیایی از شهر نخل تقی با قصه «عمو زنجیرباف» حضور داشتند.
رسولی تصریح کرد: در بخش آئینی سنتی نیز محیا میرشکاری از بوشهر با قصه «اکوان دیو»، معصومه خادم از شهر اهرم با قصه «نبرد گردآفرید» و فاطمه نوذری از شهر کنگان با قصه «نبرد رستم» آثار خود را ارائه کردند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر همچنین گفت: در بخش ۱۰۰ ثانیهای، آنوشا خلیجی از شهر دیلم با قصه «سگ و دندان»، کیانمهر صادقی از شهر برازجان با قصه «وقتی که الاغ جلاد میشود» و نیما کیان مرزی از شهر نخل تقی با قصه «تحول درویشان» به عنوان برترینها شناخته شدند.
وی در ادامه افزود: در بخش علمی نیز فاطمه کازرونی از شهر عالیشهر با قصه «لاکپشت و کلاغ» به ارائه قصه پرداخت. همچنین در بخش سنتی کلاسیک، مریم قناح از شهر دیلم با قصه «شیر و طلا» حضور داشت.
رسولی در پایان با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی و قصهگویی عنوان کرد: «همزمان با برگزاری این جشنواره، ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه مدرسه عصمت اهدا شد.
همچنین از دانشآموزان دعوت شد تا با حضور فعال در برنامههای قصهگویی و قصهخوانی، مهارتهای کلامی و خلاقیت خود را ارتقا دهند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید