0

همت بانوی کرد، نان حلال را راهی خانه های زنان سرپرست خانوار کرد

همت بانوی کرد، نان حلال را راهی خانه های زنان سرپرست خانوار کرد
بازدید 8

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها؛ انتخاب کسب و کار خوب و موفق نیازمند علاقه، مهارت، تجربه و انگیزه و امکانات است.

کسب و کار خانگی یکی از عوامل مهم در کاهش نرخ بیکاری و تحول در کار آفرینی است که نقش مهمی در پیشرفت اقتصادی دارد.

ظریفه محمدی کارآفرین سنندجی با سابقه بیش از یک دهه فعالیت در عرصه خیاطی امروز تبدیل به کارآفرین موفق سنندجی شده است.

راه‌اندازی کارگاه خیاطی برای تأمین معیشت خانوار

وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد: به مدت یک سال و نیم است که کارگاه خود را راه اندازی کردم تا معیشت خود و خانوارهایی که زنان خودسرپرست دارند را تأمین کنم.

این کارآفرین موفق بیان کرد: به مدت ۱۲ سال در خانه با چرخ خیاطی کار انجام دادم و در نهایت مصمم به راه‌اندازی کارگاه خیاطی شدم.

محمدی عنوان کرد: همسر من بیمار است و توانایی کار ندارد و من که ۲۰ سال قبل ازدواج کردم و صاحب ۲ دختر شدم در نهایت تصمیم به راه اندازی این کارگاه در منطقه نایسر سنندج کردم.

وی اعلام کرد: دختر بزرگم هم با گرفتن مدارک تحصیلی در حوزه خیاطی امروز دوشادوش من مشغول کار است.

همت بانوی کرد، نان حلال را راهی خانه های زنان سرپرست خانوار کرد

این کارآفرین سنندجی تصریح کرد: در شهریور ماه سال قبل بدون هیچ سرمایه‌ای و تنها با مبلغی که از کمیته امداد وام گرفتم در این کارگاه شروع به کار کردم.

چند چرخ خیاطی وسیله کاسبی و کسب درآمد شد

محمدی خاطرنشان کرد: ابتدا با خرید چند چرخ خیاطی و شروع کار با کمک خواهر و دخترم این کار را استارت زدم و ابتدا چند سفارش از تهران گرفتم که به طور شبانه روزی با دختر و خواهرم در کارگاه مشغول کار دوخت بودیم.

وی اظهار کرد: اوایل سختی کار روی دوش ما بود چرا که تا اذان صبح مشغول کار بودم و بعد چند ساعت استراحت و مجدداً از اول شروع به کار می‌کردیم و همین من را به فکر گرفتن نیرو انداخت.

کارآفرین کردستانی افزود: با شروع کار حس خوبی یافتم و اینکه چند نفر زن خود سرپرست کنار من مشغول هستند و کمک خرجی برای خود دارند حس بهتری در من ایجاد کرد.

محمدی یادآور شد: در محیط کاری ما نظم، وقت شناسی در کار و تمیزی مهم است، چرا که اعتبار ما و معرف ما همین کاری که خروجی کارگاه است، خواهد بود.

توانایی و علاقه شرط کار

وی گفت: نیروهای مشغول در کارگاه از ۱۸ سال تا ۵۰ سال هستند و بر حسب توانایی و علاقه‌مندی به کار گرفته می‌شوند.

کارآفرین موفق سنندجی افزود: در تصمیم گیری نهایی راه‌اندازی کارگاه دخترم رفیق و شریک من بود و با هم این محیط امن و زنانه را راه اندازی و اداره می‌کنیم.

محمدی تصریح کرد: زن موفق از نظر من کسی است که کار خانه و کار بیرون را بتواند بدون چالش مدیریت کند و من امروز در این شرایط قرار دارم که گاهاً تا نصف شب در کارگاه و بعد از مراجعت به منزل هم امور خانه داری را انجام می‌دهم.

وی ادامه داد: ما برای نیروهای تازه وارد آموزش هم داریم و برخی نیروها از مبتدی تا حرفه‌ای از روزی ۸ تیکه دوخت تا روزی ۴۰ تیکه و بیشتر هم دارند.

زن موفق کارآفرین سنندجی گفت: روزانه در کارگاه ۱۰۰ تیکه لباس مردانه و نهایت ظرف ۲ روز ۳۰۰ تا ۴۰۰ تیکه لباس زنانه تولید و به بازار هدف تحویل داده می‌شود.

اشتباهاتی که به تجربه تبدیل شد

محمدی بیان کرد: در ابتدای کار در بخش برش گاهاً اشتباهاتی پیش می‌آمد که موجب ضرر دهی بالا می‌شد و ناچارا از جیب می‌دادیم که امروز تبدیل به تجربه و حرفه آموزی شده است.

وی اظهار کرد: معرف اصلی ما مشتری‌های قبلی هستند و هدف و آرزوی من این است که علاوه بر بزرگ‌تر کردن کارگاه در تولید پارچه هم برای به صرفه‌تر کردن تولیدات اقدام کنم.

محمدی بیان کرد: از نظر من زنی که بتواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد و بتواند کار و زندگی خود را مدیریت کند موفق نام دارد.

وی تصریح کرد: از زنان دارای توانایی می‌خواهم در حد توان خود به راه اندازی کسب و کار خود بپردازند.

بی‌شک کسب و کار بانوان می‌تواند در راه‌اندازی مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک اثرگذار باشد و اقتصاد جامعه را تقویت کند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *