0

مدارس کانکسی در ارومیه باید جمع آوری شوند

مدارس کانکسی در ارومیه باید جمع آوری شوند
بازدید 10

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین عماری، عصر شنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در ارومیه با بیان اینکه برقراری عدالت آموزشی یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم است، افزود: ارتقای سرانه فضای آموزشی از زیرساخت‌های لازم جهت تحقق توسعه عدالت آموزشی است که در این راستا مدارس کانکسی شهرستان باید بر اساس زمان بندی تعیین شده جمع آوری شود.

وی با بیان اینکه وجود مدارس سنگی و کانکسی بعد از گذشت بیش از ۴۵ سال در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست، گفت: بر اساس اهداف تعیین شده در برنامه پنج ساله هفتم توسعه، ۵۰ درصد از کلاس‌های درس ما باید تا پایان برنامه هوشمند شوند، همچنین تا پایان این برنامه نباید کلاس‌هایی با تراکم بالای ۳۵ دانش آموز داشته باشیم و ۸۰ درصد از مدارس باید مقاوم سازی شوند.

عماری با بیان اینکه حضور و مشارکت مردم یکی از توفیقات نظام جمهوری اسلامی است، افزود: در ادوار مختلف هر جا مردم پای کار بودند شاهد توفیقات بودیم که در ارتقای سرانه فضای آموزشی نیز مشارکت مردم و خیرین ضروری است.

فرماندار بر مشارکت مردم و خیرین در رسیدن به اهداف برنامه هفتم توسعه در جهت ایجاد عدالت در فضاهای آموزشی تاکید کرد: گروه‌های جهادی نیز می‌توانند در این امر مثمرثر باشند.

وی از بخشداران خواست نسبت به شناسایی زمین مورد نظر برای ساخت مدارس ایمن به جای کلاس‌های کانکسی اقدام کنند.

عماری گفت: سرانه فضای آموزشی در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه طبق آمار ارائه شده توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ۳.۷۴ مترمربع، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ ارومیه ۳.۱۴ متر مربع، بخش انزل ۸.۶، سیلوانا ۳.۱۴، صومای برادوست ۷.۳۳ و نازلو ۵.۳ مترمربع به ازای هر دانش آموز است.

وی با بیان اینکه منطقه سیلوانا و مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ ارومیه از نظر سرانه فضای آموزشی وضعیت مناسبی ندارد، اضافه کرد: در حالی این آمار را شاهد هستیم که میانگین سرانه فضای آموزشی در کل استان در سال گذشته ۳.۹۹ بود که امسال به ۴.۲ مترمربع رسیده است.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز آذربایجان غربی در این جلسه گفت: هم اکنون ۳۱۶ مدرسه با یک هزار و ۷۳۷ کلاس درس در حال احداث است.

علی آخوندیان اظهار کرد: خیران مقیم خارج از استان هم تاکنون ۹۶ کلاس درس احداث و تحویل آموزش و پرورش کرده اند.

وی با بیان اینکه هزینه تمام شده احداث هر کلاس درس هم اکنون ۲۵ میلیارد ریال است، اظهار کرد: ۴۵ بانوی خیر مدرسه ساز هم در استان فعال هستند که تا کنون ۲۰۰ کلاس درس در قالب ۴۵ مدرسه احداث کرده اند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *