به گزارش خبرنگار مهر، امید صالحی سه شنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: الگوی مصرف در کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از سایر استانها است، اما علیرغم این مسئله، آب و فاضلاب استان گامهای مطلوبی برای رفع نقاط ضعف برداشته است.
صالحی با بیان اینکه الگوی مصرف کشوری ۱۴ متر مکعب است، عنوان کرد: این میزان در استان به ۱۷ متر مکعب میرسد.
صالحی تصریح کرد: ایران در زمره کشورهای دارای تنش آبی قرار داشته و باید برنامه ریزی مدون برای حوزه آب به عنوان عنصری حیات بخش اقدام شود.
وی با بیان اینکه ۹ هزار کیلومتر خط انتقال در استان داریم، اظهار کرد: ۴٠ درصد این خطوط انتقال معیوب است.
صالحی از اصلاح ۴٠ کیلومتر خط انتقال در شهر یاسوج خبر داد و گفت: نصب شیرهای فشار شکن نیز به کاهش بار آب کمک کرد، اما روزانه میانگین ۱۷ مورد شکستگی داریم.
صالحی با اشاره به اینکه در بحث زیرساختها و اعتبار آن باید بهتر دیده شویم، خاطرنشان کرد: پروژههای محرومیت زدایی و جهاد آبرسانی آغاز و با پوشش ۱٠۲ روستا در آبرسانی، رتبه دوم کشور را به دست آوردیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان گفت: هزینه تمام شده آبرسانی به علت توپوگرافی در استان ۱٠ برابر شرایط عادی است.
صالحی با اشاره به اینکه تصفیه خانه اضطراری آب یاسوج پس از ۷ سال وارد مدار شد، عنوان کرد: با پوشش ۲٠٠ لیتر بر ثانیه این پروژه وارد مدار شد.
وی افزود: پوشش سروک، تلخسرو، شهرک ولایت و الغدیر نیز با رفع تنش آبی انجام شد.
صالحی از تخصیص ۴۲٠ لیتری گچساران از سد کوثر خبر داد و گفت: با تکیه بر اعتبارات تنش، ۲ الکترو پمپ با هدف انتقال کامل ۴۲٠ لیتر وارد مدار شد.
صالحی ظرفیت مخازن شهری را ۱۲۵ هزار متر مکعب دانست و اظهار کرد: ظرفیت مخازن روستایی نیز ۱۲۱ هزار متر مکعب است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان از شناسایی ۳ هزار انشعاب غیر مجاز در استان خبر داد و تصریح کرد: تبدیل قانونی این انشعابات به مجاز اجرایی شده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید