به گزارش خبرنگار مهر، بابک محمودی ظهر سه شنبه در نشست با اعضای تیمهای واکنش سریع بانوان و آقایان جمعیت هلالاحمر استان زنجان با بیان اینکه تشکیل این تیم گام مهم و تأثیرگذار در ارتقا فعالیتهای امداد و نجات است، گفت: پایگاه امداد و نجات واکنش سریع بانوان فقط در مراکز استانها فعال خواهد بود.
وی با بیان این اینکه حضور بانوان در زمینه امداد و نجات همواره باعث توسعه و اثرگذار بودن فعالیتهای امداد و نجات بوده است، افزود: پایگاه امداد و نجات واکنش سریع بانوان استانها اقدام خوبی خوبی جهت حضور همه جانبه بانوان در عرصههای جدی و عملیاتی است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: در راستای توانمندسازی تیم واکنش سریع بانوان دوره رانندگی در شرایط سخت (آفرود) ویژه بانوان نجاتگر برگزار خواهد شد و تجهیزات و امکانات لازم فراهم میشود.
محمودی با بیان اینکه بالا بودن آمادگی جسمانی امدادگران مهمترین رکن حضور در تیمهای واکنش سریع است، افزود: هر جای دنیا که اتفاقی رخ میدهد امدادگران و نجاتگران جهت امدادرسانی به جامعه هدف اعلام آمادگی میکنند و فداکارانه پای کار هستند که این موضوع، بهترین دستاورد در زندگی نجاتگران است.
وی افزود: سال گذشته تمامی کسانی که ۹۰ روز شیفت خود را گذرانده بودند بالغ بر ۹ هزار و ۲۰۰ امدادگر بودند که از این تعداد بیش از سه هزار نجاتگر استخدام شدند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: بیش از ۲۳ هزار امدادگر حقوق دریافت میکنند و طبق برنامهریزی صورت گرفته، ۱۰ درصد از نجات گران فعال را نیز در استخدامی جدید جذب خواهیم کرد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید