0

امام جواد(ع) عالمی بزرگ و انسانی بردبار

امام جواد(ع) عالمی بزرگ و انسانی بردبار
بازدید 2

حجت الاسلام سیدرضا مبلغ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امام جواد (ع) دهم ماه رجب سال ۱۹۵ قمری در مدینه منوره به دنیا آمدند. ایشان با القاب جواد (بخشنده) و تقی (پرهیزگار) شناخته می‌شوند و رضی و متقی از دیگر القاب آن حضرت است. همگان امام جواد (ع) را عالمی بزرگ و انسانی بردبار، نیکو سخن و عابد می‌دانند.

توصیه‌های نورانی امام جواد (ع) برای شیعیان

این کارشناس دینی به اهمیت آشنایی با کلام نورانی حضرات معصومین علیه السلام اشاره کرده و گفت: امام جواد (ع) در توصیه به شیعیان فرمودند: ثلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم تَرکُ العَجَلة، وَ المَشوِرَة، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛ سه چیز است که هرکس آن را مراعات کند، پشیمان نگردد؛ اجتناب از عجله، مشورت کردن و توکل بر خدا در هنگام تصمیم‌گیری.

وی در ادامه این توصیه افزود: عجله حالتی در دل آدم است که آدمی را بر انجام کار به محض خطور آن به ذهن برمی‌انگیزد بدون آنکه به عواقب آن بیندیشد. اغلب گرفتاری‌ها و مشکلات به دلیل شتاب‌زدگی به وجود می‌آید و لازم است بعد از فراهم شدن مقدمات کار، اتلاف وقت نکرده و فرصت را از دست ندهیم.

مبلغ در توضیح توصیه‌های امام جواد (ع) افزود: استفاده از آرا و نظرات مشاوران امین و دلسوز، انسان را از ندامت و پشیمانی ایمن می‌کند. ترک مشورت و آزمون و خطا کردن، بزرگترین سرمایه انسان یعنی جوانی و عمر را هدر می‌دهد و موجب پشیمانی خواهد شد.

کارشناس دینی در ادامه با توجه به توصیه‌های امام جواد (ع) بیان کرد: زمانی که با ترک عجله و مشورت کردن تصمیم به کاری گرفتید، با توکل به خدا با قدرت انجام دهید. امروز و فردا کردن و عزم جدی برای کاهش، موجب پشیمانی خواهد شد. کاری که باید امروز انجام دهیم، با توکل به خدا اقدام کنیم و به فرداهای دیگر موکول نکنیم. این توصیه‌ها می‌تواند راهگشای شیعیان در زندگی روزمره باشد و به آن‌ها کمک کند تا با آرامش و اطمینان بیشتری تصمیم‌گیری کنند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *