0

تحصیل ۲هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در ۲۰مدرسه استثنایی البرز

تحصیل ۲هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه  در ۲۰مدرسه استثنایی البرز
بازدید 33

حمیده سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: نیاز عمده بچه‌های استثنایی پرورش استعدادهایشان از طریق مهارت آموزی و فنون کار است که بتوانند در آینده به شغل و حرفه دست پیدا کنند.

وی افزود: در تلاش هستیم تا با برپایی نمایشگاه‌ها هنرها و دستاوردهای دانش آموزان استثنایی را به جامعه معرفی کنیم تا با وجود محدودیت‌هایی که دارند از توانمندی‌هایشان آشنا و بهره مند شوند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی البرز توسعه سرانه‌های آموزشی، تربیت بدنی، توانبخشی و کارگاهی را از اولویت‌های اداره استثنایی خواند و اظهار کرد: در تلاش هستیم تا سرانه‌های آموزشی و توانبخشی و همچنین کارگاه‌های مهارتی را گسترش دهیم تا شرایط کسب مهارت و تجربه ایجاد شود.

وی در ادامه بیان کرد: برگزاری جشن‌ها و رویدادهای مختلف، مسابقات ورزشی و فرهنگی، راه اندازی نمایشگاه‌ها، تهیه و توزیع تجهیزات ورزشی و توانبخشی از اقدامات دهه فجر بوده است که در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن غرفه دستاوردها و محصولات تولیدی دانش آموزان هنرستان‌های استثنایی ما برپا شده است و در ۱۳ رشته مهارتی که دانش آموزان استثنایی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی تاکید کرد: محدود بودن امکانات ما در تعداد کم مدارس استثنایی، حق انتخاب رشته‌های مهارتی را برای دانش آموزان با نیاز ویژه است محدود نموده و یکی از مطالبات خانواده‌ها و به حق است.

سلیمانی یادآور شد: ما با کمبود فضای کارگاهی مواجهیم تا بر اساس توانایی‌ها و علایق دانش آموزان مان حق انتخاب به آنها بدهیم برای ادامه تحصیل و ورود به مسیر شغلی چالش کمتری داشته باشند و با در نظر گرفتن شرایط بومی استان و نیاز به تولیدات کشاورزی یکی از برنامه‌های ما سوق به سمت توسعه رشته‌های مرتبط است و در استان تنها یک گلخانه در هنرستان استثنایی پارسی اربابی فرد واقع در مهرشهر داریم و در صدد هستیم با کمک سازمان آموزش و پرورش استثنایی، اداره کل نوسازی و حمایت خیرین برای امسال به سه گلخانه افزایش دهیم.

وی ادامه داد: همچنین موضوع اشتغال دانش آموزان با نیازهای ویژه دغدغه اصلی اولیای ما است و نیاز است تمام مسئولین استانی و تمام نهادها پای کار باشند تا با حرفه آموزی و توسعه کارگاه‌ها و ایجاد هنرستان‌های استثنایی در شهرک‌های صنعتی همانند مدارس عادی در توسعه فردی و رشد حرفه‌ای فرزندان عزیزمان کمک کنند.

همچنین وی به برپایی هفت نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی در یکسال گذشته اشاره کرد و بیان کرد: با همکاری معاونت آموزش متوسطه اداره کل اولین جشنواره مهارتی شهید واحدی این نمایشگاه‌ها را برگزار کردیم که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد و در مناسبت‌های مختلف نمایشگاه‌هایی از آثار دانش آموزان را در رشته‌های خیاطی، نقاشی، عکاسی، باغبانی و هنر زندگی در خانه برگزار کردیم و بنا داریم در ادامه این مسیر این نمایشگاه‌ها را توسعه دهیم و به صورت فصلی و مستمر در مدارس و کانون‌ها برگزار کنیم.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی البرز افزود: افزایش سالن‌های ورزشی و چندمنظوره برای نشاط آفرینی و ارتقای سلامت جسمی و روحیه دانش آموزان و اولیا، افزایش تعداد مدارس استثنایی جهت سهولت دسترس پذیری با نگاه عدالت آموزشی، توسعه و گسترش تجهیزات و خدمات توانبخشی، همچنین ایجاد و راه اندازی کارگاه‌های حرفه‌ای با هدف افزایش رشته‌های مهارتی و آمادگی برای داشتن زندگی مستقل اجتماعی از برنامه‌های اصلی پیش روی ما است و امیدواریم با حمایت همه مسئولین دلسوز و خدوم، شاهد رشد و توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی فرزندان عزیزمان با نیازهای ویژه در استان البرز باشیم.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *