0

رمضان ماه ضیافت الهی و تجلی احترام خداوند به انسان است

رمضان ماه ضیافت الهی و تجلی احترام خداوند به انسان است
بازدید 80

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمود صفی‌زاده عصر دوشنبه در مراسم اختتامیه مرحله استانی دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی جهاددانشگاهی که در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: از ماه مبارک رمضان با عنوان ماه ضیافت الهی یاد می‌شود این کلمه دنیایی از محتوا را در خود نهفته دارد.
وی افزود: خداوند متعال در ماه مبارک رمضان تمام انسان‌ها را به میهمانی خود دعوت کرده و این بزرگترین احترام، کرامت و بزرگی بوده که خالق به انسان گذاشته است که امیدواریم ما هم قدردان این میهمانی باشیم.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه فضیلت ماه مبارک رمضان به نزول قرآن و شب قدر در این ماه است، بیان کرد: پیامبران الهی به خاطر این امر مبعوث شده‌اند تا عقل و فکر انسان‌ها رشد و اعتلا پیدا کند.
وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های انبیای الهی و حتی خود قرآن کریم طرح سوال است و بخش عمده‌ای از وحی الهی در لسان پیامبر اکرم (ص) با سوال بوده است چراکه سوال آغاز هر پیشرفتی است.
حجت‌الاسلام صفی زاده در ادامه گفت: تا موضوعی برای فرد سوال نباشد انسان در مورد آن تفکر و تعقل نمی‌کند لذا لازمه تفکر و تعقل انسان از سوال آغاز می‌شود و جستجو برای یافتن جواب انسان را به شناخت و آگاهی می‌رساند.
وی با تأکید بر اینکه انسان هیچ موقع نباید از طرح سوال خجالت بکشد یا ناراحت شود، افزود: یکی از شاخصه‌ها و ویژگی‌های بارز نسل جوان را فراوانی سوال می‌دانند و ما نباید جوانان را در پرسیدن سوال محدود کنیم بلکه باید شرایطی فراهم کنیم که آزادانه سؤالاتشان را بپرسند و ما هم جوابگو باشیم چراکه مطرح شدن سوال موجب تفکر بیشتر شده و این تفکر موجب شناخت، آگاهی و تعقل بیشتر در فرد خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان در پایان یادآور شد: محیط‌های علمی و دانشگاهی، باید مراکزی برای گفت‌وگو، نقد و نظر منصفانه و سعه صدر در شنیدن نظر مخالف باشد لذا برگزاری مناظرات جهاددانشگاهی کار بسیار با اهمیت و تأثیرگذاری در این بخش است که امیدواریم ادامه داشته باشد.
‌جای مناظرات دانشجویی در دانشگاه‌ها خالی است
محمود کلاه‌دوزان، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه این جلسه اظهار کرد: دانشجو سرمایه‌ای در حال پرورش است و جای آموزش مناظرات در دانشگاه‌ها خالی است و باید از جهاد دانشگاهی برای فراهم کردن چنین شرایطی برای دانشجویان تقدیر کرد.
وی افزود: صحیح ساختن کلام و گفتار برای دانشجویان لازم است و باید این مهم به یک فرهنگ دانشگاهی تبدیل شود.
کلاه‌دوزان با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت دانشگاه‌ها برای منطقی سازی رفتار دانشجویان بهره بیشتری گرفت، بیان کرد: فراهم کردن فضای گفت‌وگو در بین اقشار دانشگاهی امری ضروری است و باید فرهنگ سازی گفتمان صحیح در دستور و اولویت کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *