0

افزایش قدرت موتور قایق های صیادی در خوزستان اجرایی می شود

افزایش قدرت موتور قایق های صیادی در خوزستان اجرایی می شود
بازدید 95

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سوری شامگاه چهارشنبه در حاشیه دومین نشست شورای راهبری توسعه شیلات استان ضمن اشاره به پیگیری مصوبات پیشین ستاد یکی از موضوعات اولویت دار این نشست را تسریع در پیشبرد روند تکمیل زیرساخت‌های پروژه‌های شیلاتی مجتمع خاویاری شوهان دزفول و فاز ۲ مجتمع پرورش ماهیان گرمابی آزادگان شهرستان کارون عنوان کرد و افزود: با توجه به گذشت هفت سال از شروع به کار پروژه خاویاری دزفول که در زمینی به مساحت حدود ۵۰ هکتار در حال احداث است در خصوص تخصیص آب مورد نیاز و عقد قرارداد اجاره اراضی مجتمع مذکور تصمیمات لازم اتخاذ شد.
وی افزود: از دیگر موضوعات این جلسه تکمیل آسفالت جاده دسترسی و برق رسانی مجتمع پرورش ماهی گرمابی آزادگان در شهرستان کارون بود که در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و شرایط اقلیمی متنوع و مناسب برای تکثیر و پرورش انواع آبزیان در استان خوزستان، خواستار تسهیل در صدور مجوزهای زیست محیطی با هدف ایجاد تنوع در گونه‌های پرورشی استان به منظور تثبیت و ارتقای جایگاه صادراتی و رقابت پذیرتر کردن تولیدات شیلاتی در بازارهای جهانی و افزایش درآمد تولید کنندگان شد.
سوری، مهمترین اقدامات شیلات در راستای حفاظت از ذخایر ارزشمند آبزیان دریایی در صیدگاه‌های استان را رهاسازی بچه ماهی در دریا، استقرار بیش از ۲ هزار سازه زیستگاه مصنوعی، اعمال دریابست، ممنوعیت صید ماهی حلوا سفید و شوریده در زمان پیک تخم ریزی و سایر گونه‌های در معرض خطر برشمرد.
وی به لزوم همکاری کشورهای همسایه بر اساس کنوانسیون‌های بین المللی به منظور ساماندهی فعالیت‌های صیادی و بهسازی ذخایر آبزیان در مرزهای آبی و ذخایر آبزی مشترک اشاره کرد و ادامه داد: حفاظت و بهره برداری از منابع آبزی تحت حاکمیت نیازمند یک عزم ملی است.
سوری در خصوص تأمین سوخت شناورهای صیادی نیز بیان کرد: مطابق دستورالعمل ابلاغی هیأت دولت افزایش قدرت موتور قایق‌های صیادی از ۴۸ اسب بخار به ۱۶۵ اسب بخار و تغییر سوخت این شناورها از بنزینی به گازوئیلی اجرایی می‌شود.
مدیرکل شیلات خوزستان در ادامه گفت: استان خوزستان در حال حاضر رتبه دوم کشور به لحاظ تولید آبزیان را دارد و فرصت‌های سرمایه گذاری و برنامه تحولی شیلات استان با توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای کم نظیر شیلاتی در استان تدوین شده است و در کارگروه‌هایی تخصصی چالش‌های موجود در مسیر توسعه شیلات استان شناسایی و مورد پیگیری جدی قرار خواهند گرفت.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *