به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعیکوشا عصر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، تبریک پیشاپیش عید نوروز و قدردانی از زحمات و تلاشهای مدیرکل و مجموعه همکاران آموزش و پرورش، ماه رمضان را فرصت ارزشمندی برای زدودن زنگار از دلها خواند و این ماه را برای مسوولانی که در روزهای دیگر فرصت کمی برای عبادت دارند، ارزشمندتر توصیف کرد.
وی با اشاره به فرمایش امیر مؤمنان علی (ع)، درک نسبت به فضائل این ماه را مهم دانست و گفت: ویژگیهایی که در ماه رمضان وجود دارد، در سایر ماهها پیدا نمیشود.
زارعیکوشا در ادامه سخنان خود، با ورود به دستورکارهای این شورا، در خصوص برنامه ملی نماد، ورود جدی آموزش و پرورش به این موضوع را باعث خوشحالی دانست و با بیان اینکه فاصله بین نسلی چندین برابر شده است، اظهار کرد: شناخت نسل فعلی واجب است در حالی که شاید خیلی از متولیان فرهنگی در کشور به این شناخت نرسیدهاند.
وی با اشاره به تفاوت اندیشههای نسل جدید با نسلهای گذشته، خاطرنشان کرد: جذابیت نسلهای گذشته برای نسل فعلی موضوعیتی ندارد.
استاندار کردستان با گریز به نمونههایی از گرایشهای نوجوانان دختر و پسر، گروههایی از جمله بی. تی. اس در کره جنوبی که در ظاهر با عدم سرمایه گذاری آن چنانی باعث تأثیر بسیار زیاد در میان نوجوانان شده است را تلنگری برای دستگاههای فرهنگی خواند و عنوان کرد: حتی بعضاً جاذبه جنسی هم برای این نسل از دست رفته است.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان کردستان افزود: مسیری که ما مسؤولان میرویم، مسیر نسل فعلی نیست و خیلی از موضوعاتی که روی آن حساسیت داریم، بر نسل فعلی هیچ تأثیری نداشته است.
زارعی کوشا خاطرنشان کرد: خانوادههایی وجود دارد که در عین مذهبی بودن، فرزندانشان تا منتهی الیه منفی بودن پیش رفتهاند و تفکرات والدین بر آنان تأثیری نداشته است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به موضوع خودکشی نیز اشاره کرد و با بیان اینکه درست است در عین اینکه نباید این موضوع زیاد رسانهای شده و باید از آسیبهای آن پیشگیری شود، اما باید مسئولان امر با این تلنگر مهم، مسیر خود را در برنامهریزیها و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اصلاح نمایند.
استاندار کردستان با طرح این سوال مهم که چرا قبح عرفی و شرعی خودکشی، تأثیر قابل توجهی در جلوگیری از آن نداشته است، از مسؤولان فرهنگی آموزش و پرورش و دستگاههای همراه خواست در این زمینه با انسجام عمل نمایند.
استاندار کردستان همچنین موازی کاری در زمینه کارکردهای نماد را آزار دهنده خواند و گفت: باید با همافزایی لازم، انرژیها برای تأثیرگذاری بیشتر در یک جا جمع شود.
وی افزود: در حالی که سازمان اجتماعی کشور برای انسجام بخشی بیشتر در این زمینه ایجاد شده است اما موازی کاری هم چنان ادامه دارد.
اسماعیل زارعیکوشا نکته مهم دیگر در زمینه برنامه نماد و آسیبهای اجتماعی را شناخت مسأله عنوان کرد و با تاکید بر شروع این کار در استان، از مجموعه علوم پزشکی و دستگاههای حمایتی دیگر خواست آموزش و پرورش از در این زمینه یاری نمایند.
زارعی کوشا همچنین در بخش دیگر سخنان خود در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان، آن را ظرفیت بسیار خوبی دانست که میتواند در حوزه سرمایهگذاری در استان مثمر ثمر باشد.
وی با بیان اینکه زمینههای بسیاری برای سرمایهگذاری صندوق در استان وجود دارد، گفت: آمادگی دارم از طریق مدیرعامل صندوق ذخیره وارد گفتوگو شوم.
این مقام مسئول در استان، مسکن را نیز یکی از این زمینهها دانست که میتواند از طریق مولدسازی املاک آموزش و پرورش و همچنین ورود صندوق برای حمایت در این خصوص انجام گیرد.
استاندار کردستان در خصوص برپایی موزه علم و فناوری نیز عنوان کرد: اگر نتوانیم همزمان با تکنولوژی پیش برویم، عقب افتادگیها در حوزه تکنولوژی بیشتر شده و از پیشرفت نسل جدید عقب خواهیم ماند.
وی افزود: اگر مجموعه موزه علم و فناوری عملیاتی شود میتواند قدمهای مثبتی در حوزه تکنولوژی برداشته شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید