به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید صفوی، ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: امسال دو میراث کشور شامل عید نوروز و رمضان ثبت جهانی شده است.
وی با اشاره به اینکه ستاد اجرایی خدمات سفر با ۲۷ دستگاه و ۱۲ کمیته کلید خورده است، ابراز کرد: پویشی با عنوان “شهر ما روزهدار است” در شهرها آغاز شده است تا گردشگری با حفظ حرمت ماه رمضان شکل گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با تاکید بر اینکه باید زنجان سال آینده هم سهم خود را در اقتصاد گردشگری بگیرد، یادآور شد: سال قبل زنجان جزو چهار استان برای افزایش میزان اقامت گردشگران در ایام نوروز بود.
وی در مورد مرمت آثار تاریخی عنوان کرد: در دو سال اخیر بیشترین اعتبارات مرمتی را دریافت شده و تقریباً در همه شهرستانها پروژه اجرا شده است؛ به عنوان مثال پروژه ۳۸ میلیاردی در قیدار مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
صفوی با بیان اینکه هویت تاریخی استان باید بیش از گذشته مورد توجه گردشگران قرار گیرد، خاطرنشان کرد: پایگاه ملی داشکسن امسال ثبت شد.
وی با اشاره به اینکه ۲۴ رویداد گردشگری استان در تقویم کشوری ثبت شده است، تصریح کرد: در استان یک هزار مزرعه ماهی وجود دارد و بیش از ۴۰ درصد زیتون در زنجان تولید میشود که این توانمندیها با برگزاری رویدادها معرفی میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان حضور اینفلوئنسرهای چینی برای معرفی جاذبههای گردشگری استان را مؤثر خواند و گفت: در روزهای اخیر با حضور مسافرانی از مشهد شاهد این تأثیرگذاری بودیم.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳ هزار پروانه صنایع دستی در یک و نیم سال گذشته صادر شده است، عنوان کرد: جذب تسهیلات حمایتی از فعالان صنایع دستی استان ۶۰۰ درصد افزایش یافت و رقم آن به هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال در سال جاری رسید.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان نیز در این جلسه به پاسخگو بودن دستگاهها به ستاد امر به معروف تأکید کرد و افزود: حفظ میراث فرهنگی زنجان از اهمیت بالایی برخوردار است و مهمترین میراث زنجان غیرت، وعفت است و نگذاریم کشف حجاب در زنجان عادیسازی شود.
حجتالاسلام جواد ناصر با بیان اینکه باید فضای تذکر زنده شود و امر به معروف هزینه دارد، اظهار کرد: در فعالیت این ستاد بحث دستگیری از دستگاه مطرح است نه مچگیری و آبروی دستگاه سرلوحه ما است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید