به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی احدی شامگاه شنبه در جمع خیرین و حامیان جامعه نیکوکاری ابرار ترشیز اظهار کرد: باید فارغ از نگاه حزبی و تفکر جناحی بستر برای حضور خیرین، نیکوکاران و افراد علاقهمند به امور خیر فراهم شود.
امام جمعه موقت کاشمر بیان کرد: این چتر در جامعه اسلامی باید آنقدر فراگیر شود تا شرایط برای حمایت از نیازمندان و مستضعفان به راحتی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه بعد از توحید، رسالت و ولایت هیچ موضوعی در آموزههای دینی به اهمیت نیکوکاری وجود ندارد، افزود: یکی از مدالهای افتخار جامعه نیکوکاری این است که مورد توجه و عنایت خداوند قرار دارند، اگرچه در این مسیر موانعی همچون شیطان، خواستهها، دنیاطلبی، زبانهای نابخرد و انسانهای بیتوجه به امور خیر باعث دلسردی برای تحقق نیافتن این جهاد است اما جهاد در راه خدا با نیت پاک میتواند انسان را در ردیف انسانهای نیکوکار قرار دهد.
احدی انجام کار خیر و مشارکت در امور خیرخواهانه را جهاد در راه خدا و در واقع اقتدا به خداوند متعال و اهلبیت (ع) عنوان و تصریح کرد: دانشآموزان پایههای رشد و ترقی کشور هستند، بنابراین حمایت از دانشآموزان مستعد و نیازمند در این راستا بهترین کمک است.
امام جمعه موقت کاشمر با تأکید بر اینکه حوزههای علمیه نیز باید حامی نیکوکاران و مجمع خیرین باشد، افزود: نگاه روحانیت و جامعه اسلامی باید فراجناحی و مشوق خیرین و کارهای خیر باشد.
وی با ابراز تأسف از اینکه کاشمر و منطقه ترشیز دارای ظرفیتهای مختلفی است که به خاطر سیاستزدگی از آن استفاده نمیشود، عنوان کرد: ظرفیتهای بسیاری در حوزههای مختلف داریم که مهمترین آن نیروی انسانی است، ولی برخی مواقع به دلیل تنگ نظریها آنگونه که باید از ظرفیت موجود در ترشیز در ابعاد مختلف استفاده نمیشودو برای بهرهمندی از این ظرفیتها نیازمند وحدت هستیم.
هزینههای بالای تحصیلی دانشآموزان مستعد و نیازمند را از تحصیل باز داشته است
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار ترشیز در این مراسم با اشاره به اینکه شرایط و تنگناهای اقتصادی آمار دانشآموزان بازمانده از تحصیل را بسیار افزایش داده و دانشآموزانی به دلیل مشکلات اقتصادی به جای رفتن به مدرسه برای کمک به اقتصاد خانواده مشغول به کار میشوند اظهار کرد: طی یکسال گذشته توانستیم با حمایت خیرین و دبیران محترم شهرستان تعدادی از دانش آموزان در روستاهای اطراف شهر که به دلیل عدم وجود مدارس متوسطه اول و دوم و بالا بودن هزینههای رفت و آمد برای تحصیل در شهر امکان ادامه تحصیل برای آنها وجود نداشت به تحصیل برگردانیم.
علی طاهریان حمایت تحصیلی از دانشآموزان مستعد و نیازمند به صورت کمکهای نقدی، پشتیبانی علمی و مشاوره از اهداف تشکیل این مجموعه عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه امروزه آموزش رقابتی شده است و حتی برای قبولی در کنکور همه با یکدیگر رقابت میکنند، و این رقابت به جای دانش آموزان در بین اولیا پر رنگ تر شده است که با فرستادن فرزندانشان به انواع کلاسها هزینههای بالایی پرداخت میکنند. ولی به دلیل مشکلات مالی قشر محروم نمیتوانند این هزینه را برای فرزندانشان پرداخت کنند و عملاً دانشآموز از این رقابت جا میمانند.
وی با تأکید بر اینکه باید به دانش آموزان محروم کمک کرد، بیان کرد: اگرچه دانش آموزان خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان سهمیه خاصی برای کنکور دارند اما دانش آموزان محروم هیچ سهمیهای ندارند و این مساله بسیار مشکلساز است که باید توجه خاصی به این دانشآموزان شود.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار ترشیز در ادامه با اشاره به اینکه در شرایطی که رفتارهای معنوی کم و ناهنجاریها افزایش یافته تصریح کرد: در این مجموعه دانشآموزان دختر و پسر مستعد و نیازمند مقطع متوسطه که تحت پوشش و حمایت نهاد دیگری نیستند، شناسایی میشوند و پس از بررسی و راستی آزمایی از خدمات مالی و پشتیبانیهای علمی و مشاوره تحصیلی بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ دانشآموز و ۲۰ دانشجو تحت حمایت و پشتیبانی خدمات این مجموعه قرار دارند، افزود: هماکنون ۲۰۰ خیر و حامی با این مجموعه همکاری دارند که امیدواریم با افزایش تعداد خیرین و حامیان بتوانیم دانشآموزان بیشتری را تحت حمایت قرار دهیم.
طاهری با اعلام اینکه هزینهها ماهیانه به صورت نقدی به حساب دانشآموز واریز و هرگونه هزینه کرد تحت نظارت جامعه نیکوکاری ابرار ترشیز است، افزود: علاوه بر اینکه هر دانشآموز یک پشتیبان دارد از کلاسهای تقویتی و بانک کتاب و مؤسسات علمی بهرهمند میشوند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید