به گزارش خبرگزاری مهر، متن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در حمایت از اقدامات قانونی و حقوقی فراجا به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
واجب شرعی حجاب یکی از مهمترین موضوعاتی است که استحکام خانواده و در پی آن استحکام جامعه را تأمین میکند و از جمله مواردی است که برای همه لازم الاتباع است.
خدشه دیدن این ضرورت شرعی بیشک تبعات سنگین و تأسف آوری را ایجاد میکند و بر همه مؤمنین لازم است برای صیانت از این پرچم افتخار و نشانه مسلمانی، مجاهدت کنند.
گرچه تبیین ضرورت حجاب و ترویج آن در بستر کار فرهنگی یک اولویت است؛ اما نمیتوان از اقدامات قانونی و حقوقی در مقابله با متعرضان به این واجب الهی صرفنظر کرد. اکنون که دور تازهای از برنامههای صیانت از عفاف و حجاب در مرحله اجرا قرار گرفته است، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق این قانون، موارد ذیل را مورد تأکید قرار میدهد:
۱ – بدپوششی و عدم التزام به حجاب اسلامی علاوه بر اینکه به فرد بی حجاب آسیب میرساند، جامعه را نیز در معرض فساد قرار میدهد، بنابراین نظام اسلامی نمیتواند و نباید در مقابله با این پدیده شوم بیتفاوت باشد. لذا لازم است همه دستگاهها در اجرای کامل و فراگیر قوانین مربوطه، هماهنگ عمل کرده و بدون اعمال سلیقه، مرّ قانون را اجرا کنند.
۲ – دشمنان دین و اندیشه اسلامی حجاب را یک نماد و پرچم اسلامی میدانند و با طرحها و برنامههای متنوع فرهنگی، فکری و امنیتی به جنگ با آن آمدهاند. شناخت محورهای جنگ ترکیبی دشمن و داشتن برنامههای منسجم در مقابله با فتنه انگیزیها و استفاده قوی و مستحکم از رسانه در تبیین و تأیید اقدامات مجریان قانون بسیار ضروری است.
۳ – نیروی انتظامی و مجریان قانون مورد حمایت قطعی مردم، حوزههای علمیه و رسانهها هستند و امیدواریم در مواجهه با برخی کاستیها، نقدها منصفانه و مصلحانه باشد تا این قانون الهی به بهترین وجه اجرا شود.
۴ – از همه مؤمنین و مؤمنات و ملتزمان به امر حجاب که قاطعانه تلاشهای دشمنان را ناکام گذاشتهاند و در مقابله با هجمه سنگین معارضان انقلاب اسلامی در صحنه تبیین و ترویج حجاب و عفاف فعالانه حضور داشتهاند، کمال تقدیر و تشکر را داریم و امیدواریم همه مسئولان فرهنگی و اجرایی این هستههای فکری و فرهنگی مجاهد را حمایت کرده و مردمی بودن جریان ترویج پوشش اسلامی را قوّت بخشند.
۵ – حجاب علاوه بر اینکه در اندیشه دینی ما مورد تأکید و وفاق همه مراجع، علما و اندیشمندان متعهد است و ضروری شریعت بودن آن غیر قابل انکار است، در هویت فرهنگی و تاریخی ما نیز ریشهی عمیقی دارد و در حوادثی چون حادثه گوهرشاد، خونهای بسیاری در حفظ و صیانت از آن ریخته شده است. از این رو باید در محافظت از این میراث دینی و هویتی، قاطعانه، عالمانه و مستمر گام برداشت و از اقدامات مقطعی و سطحی اجتناب کرد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید