0

رکورد ۱۳ ساله شکست/ فارس سال گذشته ۱۰ درصد گندم کشور را تولید کرد

رکورد ۱۳ ساله شکست/ فارس سال گذشته ۱۰ درصد گندم کشور را تولید کرد
بازدید 32

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقان‌پور در آئین تجلیل از ۱۵ گندمکار، آسیابان و نانوای برتر و پیشکسوت حوزه نان استان فارس در روز ملی گندم و نان به تبیین دستاوردهای این سازمان در حوزه آرد و نان پرداخت و گفت: شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» با استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، فنی، آموزشی و ترویجی و با مشارکت تولیدکنندگان و با رویکرد حفظ منابع پایه به محقق خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به اجرای طرح افزایش نفوذ دانش در واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: این طرح برای اولین بار در کشور در مهرماه سال ۱۴۰۰ در استان فارس آغاز شد و در راستای آن از ظرفیت تمامی کنشگران بخش کشاورزی اعم از بخش خصوصی، تعاونی‌ها و مراکز تحقیقاتی و بخش دولتی استفاده می‌کنیم.
وی تصریح کرد: رویکرد این طرح بحث مساله‌یابی و مساله گشایی است و اینکه کمک کنیم تولید در واحد سطح افزایش پیدا کند و در کنار آن به این موضوع توجه کنیم که با توجه به محدودیت منابع آب و خاک در استان فارس تلاش کنیم روش‌های کاشت، داشت و برداشت ما به سمت بهبود و بهسازی حرکت کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به توفیقات این استان در زمینه تولید گندم نیز اشاره کرد و افزود: سال گذشته با همت تولیدکنندگان و همکاران عزیزمان بعد از ۱۳ سال موفق به تولید بالغ بر یک میلیون تن گندم شدیم و حدود ۱۰ درصد از میزان گندم تولیدی کشور را به خود اختصاص دادیم.
وی اظهار کرد: در راستای اقدامات علمی، تحقیقاتی و آموزشی نیز اقدامات شاخصی انجام دادیم و سعی ما بر این است که میزان تولید را طوری مدیریت کنیم که متناسب با آن بتوانیم نقش آفرینی در اقتصاد کشور داشته باشیم.
دهقان‌پور خاطر نشان کرد: در پی آن هستیم که با بهره‌گیری از روش‌های به زراعی، از طریق تغذیه و بازنگری در روش‌های کاشت و استفاده از ارقام پرمحصول و مقاوم به شرایط خشکسالی و در بحث برداشت گندم استفاده از کمباین‌های تنظیم شده و ارائه آموزش‌های لازم به بهره برداران، تولید در واحد سطح را افزایش بدهیم.
دهقانپور در پایان گفت: میزان گندم مصرفی استان فارس در هر ماه حدود ۵۰ هزار تن گندم است که حدود ۴۲ هزار تن آن تبدیل به آرد می‌شود و از این میزان نیز حدود ۳۲ هزار تن به مصرف خبازی‌ها می‌رسد و مابقی برای مصارف روستایی و عشایری و سایر صنوف مربوط به حوزه نان استفاده می‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *