0

ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است

ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است
بازدید 27

به گزارش خبرنگار مهر، علی شعبانی ظهر شنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران
و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از الزامات امروز در جامعه شناخت و تغییر پارادایم‌های مربوط به گذشته و به روز رسانی آنها متناسب با فضای جامعه است.
وی افزود: اگر اقدامات و تلاش‌های متناسب با فضای جامعه نداشته باشیم موفقیت نتیجه بخش حاصل نخواهد شد بنابراین اگر امروز قصد انجام کارهای راهبردی را داریم باید بدانیم که بر حسب کدام ارادایم‌ها گام برداشته و نسبت به وضعیت خود به آگاهی لازم دست پیدا کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: جنگ امروز جنگ داده‌هاست و تنها در صورتی که بتوانیم داده‌های مناسب با نیازهای خود را به بخش‌ها و ابعاد مختلف جامعه ارائه دهیم توان کسب و موفقیت و یافتن مسیر درست را خواهیم داشت.
شعبانی همچنین نوآوری را یک قاعده اصولی برای پیشرفت در هر جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس الزامات این اصل مهم قاعده‌ای مبنی بر وجود نوآوری در تمامی حوزه‌ها از جمله تربیت، آموزش و… وجود دارد و گفته می‌شود که یا باید نوآوری داشته باشیم یا بمیریم و این امر نشان دهنده اهمیت و لزوم نوآوری است.
وی بیان داشت: برگزاری راهیان پیشرفت یکی از بخش‌های مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت چرا که در همین حوزه و در راستای نمایش موفقیت‌ها و دستاوردهای حاصل شده بر مبنای داده محوری پیش می‌رود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه به نقش مؤثر آموزش و پرورش در تغییر و نوآوری‌ها تاکید و اضافه کرد: امروز آموزش و پرورش در حال تغییراتی در نوآوری است که از طریق سند تحول بنیادین بخش زیادی از محوری را تأمین می‌بخشد.
شعبانی گفت: در جامعه امروز نیازمندیم که داده‌های خود را به نمایش گذاشته تا دانش آموزه‌ای ما با دستاوردهای کشور آشنا شده و مسیر پیشرفت را پیدا کنند چرا که هر موفقیتی که در کشور حاصل می‌شود مدیون آموزش و پرورش هستیم.
وی در پایان به همکاری جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش به عنوان اقدامی الزامی برای کرمانشاه اشاره کرد و یادآور شد: جهاد دانشگاهی می‌تواند به عنوان یک موتور متحرک حرکت دهنده فناوران در این مسیر باشد و دیگران را به دنبال خود کشاند و همچنین در کنار این امور نیازمند اتاق فکری برنامه‌های متنوع راهبردی برای تشخیص و ریل گذاری مشخص خواهیم بود چرا که تجارب گذشته کمک کننده اما ناکافی هستند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *