به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی دولتیار شامگاه سهشنبه در نشست خبری دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD با بیان اینکه چنین اجلاس بینالمللی اصولاً در پایتخت کشورها برگزار میشود، اظهار داشت: با هدف شناساندن هر چه بیشتر ظرفیتهای استان اصفهان، با همکاری اتاق ایران و وزارت خارجه و سایر نهادهای ذی نفع توافق شد که این اجلاس در اصفهان برگزار شود.
وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیتهای ناشناخته و زیرساختهای خوبی دارد اما از آنها کمتر استفاده شده است، خاطرنشان کرد: اصفهان قصههای ناگفته برای دنیا زیاد دارد اصفهان به لحاظ پیشینه یک شهر تاریخی بوده است و در این شهر باید تلاش کنیم ظرفیتهای جهانی را از قوه به فعل درآوریم.
مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با بیان اینکه این شهر در زمینه هنر، علم و صنعت و سایر حوزهها در جهان حرفی برای گفتن دارد، ابراز داشت: لازم است ظرفیتهای مدیریتی را تقویت کرده تا از نعمتهای خدادادی این دیار استفاده کنیم و رسانههای ما باید بهتر و بیشتر از گذشته بتوانند برای معرفی ظرفیتهای اصفهان تلاش کنند.
دولتیار با بیان اینکه خدماتی که وزارت خارجه به فعالان اقتصادی میدهد، روز افزون است، گفت: سفارتخانههای ما تلاشهای قابل ملاحظهای در این زمینه انجام دادند.
وی اضافه کرد: دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان نیز وظیفه خود میداند که به فعالان رسانه، هنر و علوم خدمات ارائه کند و تسهیلگر معرفی اصفهان در سطح جهانی باشد.
مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تصریح کرد: بزرگترین دستاورد برگزاری اجلاس دو روزه مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان مقابله با فضای رسانهای خواهد بود که علیه ایران و اصفهان شکل گرفته است؛ برگزاری مرتب و آبرومندانه این اجلاس میتواند فضای رسانهای ملتهب را خنثی کند و به صاحبان حرفه تجاری و اقتصادی در عمل نشان دهد که اصفهان یک شهر توسعه یافته و با ظرفیتهای کم نظیر اقتصادی است.
دولت یار خاطرنشان کرد: این اجلاس دو روزه میتواند فرصتی برای جذب سرمایه گذاری و آشنایی با همتایان در حوزه اقتصادی و شناسایی رو در رو زمینه ساز شبکه سازی برای سرمایه گذاری اتاق اصفهان باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت دو روز در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقهای بین دولتها و سازمانهای منطقهای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید