0

۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند

۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
بازدید 74

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی عصر دوشنبه در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال که با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با حضور مجری رفع تداخلات کشور و مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور برگزار می‌شد گفت: موضوع سندار شدن اراضی زراعی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی است.
وی افزود: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی درخصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیری‌ها تا صدور سند تک برگی برای کلیه اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سند دار شده اند اضافه کرد: اقدامات درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.
وی به حضور مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم اشاره و گفت: حضور مدیران کشوری در استان غنیمت است و باید از این ظرفیت برای پیشبرد امور نهایت بهره را برد.
حسین مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت: بسیاری از اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی زراعی که یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است باید با جدیت پیگیری شود.
وی افزود: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی زراعی نگاه کرد و اقدام کرد.
مجیدی تاکید کرد: آذربایجان غربی مقادیر قابل توجهی اراضی کشاورزی دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولین است.
احمدی مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با تشکر ویژه از مدیریت دستگاه قضایی استان گفت: آذربایجان غربی در بررسی‌های به عمل آمده از لحاظ وضعیت ثبت اسناد زراعی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و زحمات و تلاش‌های متولیان امر است.
وی افزود: آذربایجان غربی جزء استان‌های هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور است که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکردها در این استان تداوم پیدا کند.
احمدی تاکید کرد: خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است. وی افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری به عمل آید. مجری رفع تداخلات کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی زراعی هم لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود.
همچنین احمدی به افزایش تعداد کمیسیون‌های رفع تداخلات در برخی از شهرهای استان هم تاکید و گفت: این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری نتایج هدفگذاری شده تحصیل گردد.
در ادامه خسرو شهبازی مدیر کل جهاد کشاورزی، محبوبی مدیر کل بازرسی استان و سایر مدیران حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *